MONSTRUMI IZ ZATVORA

ZATVORENICI NAMAMILI KOLEGU U ĆELIJU I RAZREZALI MU UTROBU Htjeli su mu pojesti jetru

 Durham police

Dvojica zatvorenika iz visokočuvanog zatvora HMP Frankland Prison u engleskom Durhamu ubili su kolegu iz susjedne ćelije oružjem napravljenim od britvice i plastičnog pribora za jelo koje su im dali stražari.

Tijelo pedofila Mitchella Harrisona (23) koji je bio osuđen zbog silovanja 13-godišnje djevojčice pronađeno je s razrezanim očima, vratom i otvorenom utrobom. Nathan Mann (25) i Michael Parr (34) htjeli su, čulo se jučer na sudu, pojesti njegovu jetru. Ipak, na poslijetku su odlučili da to ne učine, a umjesto toga, prije nego li su zamolili čuvara da im otvori vrata ćelije, popili su šalicu čaja i zapalili cigaretu.

Kako su rekli iz zatvora, broj britvica i plastičnih noževa danih zatvorenicima nije nadziran.

- Svaki dan smo ih opskrbljivali potrepštinama kako bi mogli živjeti koliko toliko normalno - kazao je stražar Robert Young.

Detektiv Steve Chapman kazao je kako su Mann i Parr planirali ubiti kolegu zatvorenika, te da su žrtvu odabrali nasumice.

- Bili su vrlo uzbuđeni zbog svog plana. Harrisona su namamili su svoju ćeliju tako što su mu kazali da će ih gledati pri svojevrsnom seksualnom činu. No čim je ušao, Mann ga je odmah napao, a Parr je zavorio vrata. Zabio je kemijsku u njegovo lijevo oko i potom ga pokušao obezglaviti plastičnim nožem, a razrezao mu je i utrobu. Navodno su mu htjeli izvaditi jetru i pojesti ju - kazao je Chapman.

Nakon što su im otvorena vrata ćelije, priznali su što su učinili.

Mann je iza rešetaka završio zbog ubojstva dviju žena, a Parr je bio osuđen zbog pokušaja ubojstva. Sada će, najvjerojatvnije, u zatvoru provesti čitav život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:57