PREMIJERA

Svjetska premijera animiranog hita "Čudovišta sa sveučilišta"!

Novi animirani dragulj studija Disney/Pixar od četvrtka i u hrvatskim kinima!

U Los Angelesu je održana svjetska premijera novog animiranog hita iz studija Disney/Pixar – „Čudovišta sa sveučilišta“! Radi se o nastavku jednog od najvoljenijih i najboljih Pixarovih animiranih filmova svih vremena – „Čudovišta iz ormara“ (Monsters Inc.), a radnja se vrti oko toga kako su se kasniji najbolji prijatelji i suradnici Mate i Sale upoznali tijekom njihovog studija na Sveučilištu za čudovišta.

Premijeri su nazočili mnogi poznati holivudski glumci na čelu s Johnom Goodmanom i Billyjem Crystalom koji su u engleskoj verziji posudili svoje glasove Čudovištima Mati i Saletu. Od ostalih glumaca koji su se pojavili na svjetskoj premijeri „Čudovišta sa sveučilišta“ svakako se trebaju izdvojiti Cierra Ramirez, Adrian Pasdar, Caroline Sunshine, Sean Hayes, Jason Reitman, Ed Begley, Bobby Moynihan, Ming-Na, Joel Murray, redatelj filma Dan Scanlon i mnogi drugi.

Animirani hit „Čudovišta sa sveučilišta“ u hrvatskim kinima počet će se paralelno prikazivati kad i u ostatku svijeta, a posebna zanimljivost je i ta što će u kinima uz sinkroniziranu verziju zaigrati i originalna pa će svi oni koji to žele moći uživati i u originalnim glasovima „Čudovišta“.

Film „Čudovišta sa sveučilišta“ u hrvatska kina dolazi u četvrtak, 20. lipnja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:22