NITKO GA NE ŽELI

BiH: Zatvorenici prijete Paravinji pa su ga smjestili na poseban odjel. U tom je zatvoru već ubijen jedan seksualni prijestupnik

Draganu Paravinji 22. prosinca je Okružni sud u istočnom Sarajevu potvrdio zatvorsku kaznu u trajanju od dvije godine i deset mjeseci zbog silovanja nakon čega je krajem prošlog tjedna prebačen u banjalučki zatvor 'Tunjice'. Međutim, tu Paravinjinim problemima nije kraj.

Naime, zatvorenici u 'Tunjicama' poznati su po netrpeljivosti prema seksualnim prijestupnicima, a Dnevni avaz javlja kako se Paravinja, koji se još uvijek nalazi na prijemnom odjelu zatvora, već susreo s prvim prijetnjama.

Nekoliko robijaša već je zaprijetilo upravi kaznene institucije neposluhom ukoliko osumnjičenika za ubojstvo Antonije Bilić smjeste na njihov odjel.

- Odluku o tome na kojem će odjelu Paravinja izdržavati kaznu donijet će tim stručnjaka. Njihova procjena može potrajati i do mjesec dana - kažu iz banjalučkog zatvora.

Podsjetimo, 2008. godine u 'Tunjicama' je brutalno ubijen Ferid Memić (56) za kojeg se sumnjalo da je silovao šestogodišnju djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:50