Fotogalerije
Zadar, 290517
Vecerasnji zalazak sunca na zadarskoj rivi pratio je veliki broj turista i domacih. Snimke s njihovih fotoaparata i mobilnih uredjaja obici ce cijeli svijet a sam zalazak popracen je i pljeskom odusevljenih promatraca.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Nevjerojatni prizori zalaska sunca u Zadru

Šminkerski stan mladog para s djetetom

Vrsar,260517.
U Vrsaru od 26. - 28. svibnja u organizaciji Hrvatskog ronilackog saveza i ronilackog kluba Ugor iz Vrsara odrzano je Otvoreno prvenstvo Republike Hrvatske u podvodnoj fotografiji. Troclani ziri Pecchiar-Danevski-Frka birao je najbolje fotografije u tri kategorije, riba, macro i ambijent, za kompakt i DSLR aparate, a prijavilo je 22 natjecatelja . U otvorenom prvenstvu prvu nagradu u DSLR kategoriji odnio je slovenac Grega Verc, drugo mjesto Srdjan Vrancic, a trece Dalibor Andres, dok je u hrvatskom dijelu natjecanja pobjedio fotoreporter CROPIX-a Srdjan Vrancic. Drugoplasirani je Dalibor Andres a treci Damir Zurub.U kompakt kategoriji najbolje ocijenjeni su Marco Fantin, Karlo Macas i Matko Kalajzic, u otvorenom prvenstvu, a u hrvatskom Karlo Macas, Matko Kalajzic i Anton Prekalj. Klub Roniti se mora iz Zagreba ima najbolji klupski plasman.
Na fotografiji: 1. mjesto fotografija Grega Verc u kategoriji macro.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Otvoreno prvenstvo Republike Hrvatske u podvodnoj fotografiji

Rijeka, 290517.
Rijecki sportski novinar Orlando Rivetti obecanje da ce obrijati brkove kada Rijeka postane drzavni prvak u nogometu ispunio je danas na 400-tu epizodu njegove emisije Orlando. Rivetti je obrijao brkove nakon 40 godina pred brojnim okupljenim Rijecanima. Na fotografiji: brijac Neven Lukic i Orlando Rivetti.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Orlando Rivetti obrijao brkove

Oranž Streets

NOVA OPEL INSIGNIA stigla na naše tržište, cijene kreću od 183.900 kuna

Zagreb, 290517. Trg Stjepana Radica 4.
KD Vatroslav Lisinski.
Svecana akademija u povodu obiljezavanja Dana Oruzanih snaga RH, Dana Hrvatske kopnene vojske i 26. obljetnice formiranja Oruzanih snaga.
Na fotografiji: Zeljko Reiner, Andrej Plenkovic Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarovic, predsjednica republike Hrvatske i Damir Krsticevic ministar obrane.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Svečana akademija povodom 26 godina OSRH

OTKRIVAMO NAJLJEPŠE PANORAMSKE ceste Španjolske u novom Renaultu Scenic 130 dCi

Pula, 290517.
Pozar u TE Plomin 2. Jutros oko 11 sati uslijed kvara ventilatora nastao je pozar koji se prenio na kablove koji jos uvijek gore. Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Požar u Termoelektrani Plomin

Palmers

Fashion Friends

Carpisa

FOTO: POTVRĐENA PROIZVODNJA BMW-a M8, prvi primjerak pod kamuflažom predstavljen na Ringu

SULUDO SKUP: Ovaj Rolls-Royce je najskuplji novi automobil na svijetu!