Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Slučajno ćete upoznati nekoga tko će vam se svidjeti kao prijatelj. Bit ćete oduševljeni njegovim smislom za humor pa ćete se početi češće družiti. Nečiji će vam savjet olakšati rješavanje poslovnog problema.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Vaše su ljubavne želje nabujale, a planovi s voljenim previše smjeli. Ne želite priznati da vaša ljubav nije besprijekorna, opravdavate nedostatke partnera ili za nesporazume krivite loše okolnosti. Zbog prevelikih očekivanja gubite kontakt sa stvarnošću, a to je najkraći put do velikog razočaranja. Ako pomislite da s bliskim prijateljem možete napraviti korak dalje i ostvariti erotsku vezu, vaše bi prijateljstvo moglo biti narušeno. Spremni ste na mnoge rizike za ljubavnu sreću, ali ipak zadržite oprez i zdrav razum!

VAŠ PARTNER: Iskrene opaske Jarca ljute vas ili rastužuju. Teško vam je priznati da on objektivno sagledava vašu situaciju te vam daje dobronamjerne savjete.

POSAO I NOVAC: Pripremite se na nejasne i neodređene poslovne odnose, zbunjujuće poteškoće u radu i neočekivane zastoje. Usprkos tome što ste poduzeli sve što je u vašoj moći da se posao odvija bez poteškoća, problemi će se javljati na svakom koraku. Ako na izazove reagirate nestrpljivo i netaktično, možete ugroziti dosadašnje napore!

ZDRAVLJE: Imate veliku snagu i sada možete iscijeliti svoje zdravstvene tegobe, ali i biti vrlo destruktivni prema sebi. Hrabro se suočite sa svojim emotivnim ili poslovnim poteškoćama te nemojte bježati u bolest!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti vedri i raspoloženi za šalu. Iskoristite pozitivnu energiju za rješavanje nesporazuma sa suradnicima, susjedima ili rođacima. Pronalazit ćete prave riječi koje će ublažiti svaki konflikt.

SRETNI BROJEVI: 6 27 39 58 77

OCJENA TJEDNA: 4