Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nezadovoljstvo izgledom potaknut će vas da započnete dijetu, no nemojte se izgladnjivati. Osim što ćete si ugroziti zdravlje, brzo ćete izgubiti volju pa jedite više manjih, ali češćih obroka. Čuvajte se novih troškova.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Draže vam je nemirno more, nego sigurna luka

LJUBAV: Dobro ćete se provoditi u društvu stranaca, obnavljajući pritom znanje stranih jezika. Ako ste sami, veći su izgledi za zanimljiv provod s društvom nego za romantičnu ljubav. Nije isključena avantura kratkog daha koja će vam više služiti da imate prijateljima što pričati, nego za planiranje zajedničke budućnosti. To će ponajviše doći do izražaja u drugoj polovini tjedna. Međutim, na taj način nećete postići mnogo zadovoljstva, pogotovo ako su osjećaji koji su se u vama probudili mnogo dublji nego što ste očekivali.

VAŠ PARTNER: Jarac će biti vaš čvrsti oslonac i sigurna luka, ali i vrlo izdržljiv ljubavnik. Njegova strpljivost i analitičan pristup pomoći će vam da prevladate sve teškoće.

POSAO I NOVAC: Energija vam je pomalo raspršena, a koncentracija oslabljena. No, imat ćete dobar njuh za odabir suradnika s kojima ćete ostvariti svoje planove i ciljeve. Nađete li se u krizi s financijama ili ostanete izvora prihoda, nećete izgubiti elan i pokušat ćete pronaći bilo kakav posao samo da se održite iznad površine. Zahvaljujućim svojoj svestranosti i komunikacijskim vještinama, brzo ćete naći nešto za sebe.

ZDRAVLJE: Osjetit ćete navalu energije, no zbog nestabilnih okolnosti, nećete je moći iskoristiti onako kako biste htjeli. Potencirana je opasnost od brzine, zapaljivih i oštrih predmeta, kao i mogućnost naglih upala s visokom temperaturom.

DAN ZA AKCIJU: Većinu poteškoća, nejasnih situacija i zavrzlama u ponedjeljak možete kvalitetno riješiti na sastancima i poslovnim pregovorima. Neka vam ne bude teško pretrpjeti nepravdu ili podnijeti veći dio poslovnog tereta.

SRETNI BROJEVI: 4, 13, 20, 27, 36

OCJENA TJEDNA: 4