Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Novčana pitanja doći će u središte vaše pažnje. Bit ćete spremni na pokretanje novih projekata ili poslova koji će vam donijeti zaradu. Neke od vas razveselit će povišica ili rješenje o skorašnjoj isplati povrata poreza.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Otkrit ćete da s partnerom ne dijelite baš sve snove o budućnosti, a to će vas uznemiriti i pogoditi više nego što očekujete. Možda do sada niste razgovarali o temama koje sada postaju važne i mogu nagristi stabilnost vašeg odnosa. Pomislit ćete kako se morate odreći svojih snova ako želite zadržati partnerovu ljubav. Naravno, to nije potpuna istina, pa nemojte preuveličavati trenutne nesporazume. Kompromisi i dogovori sastavni su dio svake uspješne veze pa pokažite emotivnu zrelost i spremnost na prilagodbe!

VAŠ PARTNER: Ljubavna veza s Jarcem može vam donijeti neočekivane situacije i poteškoće. Otkrit ćete da su razlike između vas velike i gotovo nepremostive.

POSAO I NOVAC: Povežite se s ljudima koji imaju poslovne ciljeve poput vas i pokušajte surađivati. Ako imate vlastitu tvrtku, razmislite o proširenju djelatnosti, sustavnom marketingu ili nekom novom načinu rada koji će poboljšati prihode. Jasno definiranje poslovnih ciljeva sada pomoći će vam da iskoristite prave prilike u budućnosti!

ZDRAVLJE: Pomalo ste zbrkani i smušeni, nemate sasvim jasan pojam o vremenu pa oko sebe stvarate napetu atmosferu. Pritisak će vam stvarati svaka aktivnost koja od vas traži pribranost i strpljenje. Tijekom vikenda se opuštajte!

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak uspješno možete riješiti administrativne, pravne ili financijske poteškoće. Susretat ćete ljude koji će vam pružiti prave informacije i pomoći vam dobrim savjetima. Bit ćete u pravo vrijeme na pravom mjestu!

SRETNI BROJEVI: 7 29 38 41 66

OCJENA TJEDNA: 3