Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

U vašem će domu vladati napeto ozračje. S ukućanima ćete ratovati oko raspodjele kućanskih obaveza pa ćete jedni druge optuživati za lijenost. Ne posežite za niskim udarcima jer će vam biti žao. Više se odmarajte.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Veza će iziskivati više spremnosti na kompromis

LJUBAV: U potrazi za ljubavnom srećom mogli biste sniziti kriterije, no brzo ćete shvatiti da to nije rješenje. Nećete moći biti zadovoljni ako se pokušate zadovoljiti s mrvicama nečije pažnje, stoga nemojte ni započinjati odnos koji nema mnogo izgleda za uspjeh. U trenucima usamljenosti radije se obratite prijatelju jer će vam razgovor s njim pomoći da jasnije sagledate situaciju. Vezani će biti rastrgani između potrebe za izlascima i zabavom i želje da udovolje partneru. Nikako nećete uspijevati pomiriti ta dva aspekta svog života pa ćete morati posegnuti za kompromisnim rješenjem.

VAŠ PARTNER: Poslovna suradnja s Djevicom koštat će vas mnogo živaca i energije. Borba za dominacijom nadvladat će želju za uspjehom, zbog čega će patiti vaši rezultati.

POSAO I NOVAC: Nećete se dobro nositi s nepredviđenim situacijama, što će vam stvarati probleme ako se bavite odgovornim poslom ili obnašate visoku funkciju. Nemojte donositi važne odluke bez pomnog promišljanja, a ako je potrebno, potražite savjet stručnjaka. Koncem tjedna otvara vam se nova poslovna prilika koju ne biste smjeli propustiti. Nemojte se bojati izazova!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se umorno i napeto, a izloženost stresu pogodovat će razvoju psihosomatskih smetnji. Odagnajte nesanicu, iscrpljenost i nervozu boravkom na zraku, a ne bi bilo loše ni da počnete uzimati kvalitetan vitamin B.

DAN ZA AKCIJU: Nemojte provesti vikend kod kuće. Otiđite u subotu na izlet ili planinarenje, a nećete pogriješiti ni ako posjetite rođake koji stanuju na selu. Promjena sredine potpuno će vas preporoditi i ispuniti pozitivnom energijom.

SRETNI BROJEVI: 3  10  17  29  44

OCJENA TJEDNA: 3