Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Otvoreno ćete iznositi svoje mišljenje. Iako ćete takvim ponašanjem nekoga povrijediti i porušiti neke mostove, osjećat ćete da postupate ispravno. Nećete se željeti zadržavati u lošoj vezi ili poslovnom partnerstvu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Opušteni ste, spontani i bez previše straha pokazujete ranjivost. To će vam omogućiti stvaranje veće bliskosti s partnerom i emotivno vas osnažiti. Ipak, u braku ili dugotrajnoj vezi očekuju vas izazovi vezani uz novac ili zajedničke materijalne ciljeve. Možda se vaš partner suočava s poslovnim ili financijskim teškoćama, a to se odražava i na kvalitetu vašeg odnosa. Nemojte prigovarati već ponudite praktična rješenja za probleme. Druga će strana cijeniti ako vi preuzmete vodeću ulogu i donesete važne odluke!

VAŠ PARTNER: Strijelac je netaktičan i previše grub za vaš ukus. Bez obzira na to, pokrenut će vas u pravom smjeru ili pred vas postaviti nove poslovne izazove.

POSAO I NOVAC: Poduzetni ste i borbeni, ali ne vidite značajan  napredak u poslu. Početak tjedna povoljan je za rješavanje financijskih problema, naplatu izvršenog posla i pregovore oko novca. U tome ćete biti uspješni, a to će vam dati novu motivaciju za rad. Ako razmišljate o usavršavanju ili nastavku školovanja, prikupite potrebne informacije!

ZDRAVLJE: Osjećate li kroničan umor ili imate poteškoće sa spavanjem sada se možete vratiti u ravnotežu. Tijekom vikenda planirajte aktivnosti koje vas opuštaju i smiruju. Koristit će vam vrijeme provedeno u prirodi!

DAN ZA AKCIJU: Četvrtak je povoljan za stvaranje novih ciljeva, učenje ili posjet zanimljivom predavanju. Ako upoznate nekog novog, brzo ćete pronaći zanimljive teme za razgovor. Prigrlite nove stvari koje vam ulaze u život!

SRETNI BROJEVI: 2 17 26 42 77

OCJENA TJEDNA: 4