Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Tišina i samoća bit će vam neophodni za ostvarenje psihičkog mira. Ne uspijete li pronaći koji trenutak samo za sebe, napetost i razdražljivost iskaljivat ćete na bližnjima. Netko će od vas zatražiti pomoć ili savjet.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Odgovornost i poštenje će vam se isplatiti

LJUBAV: Između vas i partnera podići će se zid sumnje i nepovjerenja, a sve zbog slučajno otkrivene laži. Tražite li srodnu dušu, velike su šanse da pronađete nekoga, ali i mali izgledi da postignete i harmoničan odnos. Mogli biste se upustiti u vezu s kolegom. Iako je to nešto čemu niste skloni, dat ćete sve od sebe da ta veza uspije. No, ako i da ne osvanete u novoj ljubavnoj vezi, nećete očajavati. Dobro ćete se zabavljati i sami pronalazeći nove načine da ubijete vrijeme, družite se i iskoristite svoje brojne talente.

VAŠ PARTNER: Nakon što upoznate neodoljivo šarmantnog Blizanca, mogli biste odustati od svojih principa i prepustiti se čaroliji ljetne avanture. Početak tjedna za vas je sudbonosan.

POSAO I NOVAC: Odgovornost i poštenje u poslu pomažu vam zadržati samopouzdanje u razgovorima s pretpostavljenima. Budete li svjedočili situaciji u kojoj kolege nekoga okrivljuju za propuste koje dotična osoba nije učinila, otvoreno ćete stati na njenu stranu. Sitne usluge koje ste učinili suradnicima ili poslovnim partnerima vraćaju vam se na pravi način. Na neke stvari malo ćete duže čekati, posebice ako su vezane uz financije.

ZDRAVLJE: Kako dani budu odmicali, sve ćete više gubiti volju za većom aktivnosti. Mogući su problemi s kralježnicom i zglobovima, posebice budete li se neoprezno izlagali propuhu. Godit će vam masaža i tople kupke na bazi eteričnih ulja.

DAN ZA AKCIJU: Četvrtak je pogodan za planiranje putovanja s partnerom jer vam promjena ambijenta može donijeti priliku da temeljito izgladite dosadašnje nesuglasice. Trebate samo biti iskreni jedno prema drugome.

SRETNI BROJEVI: 5, 18, 30, 41, 49

OCJENA TJEDNA: 4