Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bavit ćete se učenjem i savladavanjem novih vještina. Bit ćete svjesni da vam ulaganje u sebe i svoje znanje može otvoriti mnoga nova vrata. Ukazat će vam se prilika za posjetom prijatelju koji stanuje u inozemstvu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Čim pomislite da svoje osjećaje držite pod kontrolom i da vas nitko ne može povrijediti, nešto će poljuljati vašu emotivnu ravnotežu. Možda ćete u posebno neugodnom trenutku susresti nekoga tko vam je privlačan, ili doznati da je bivši u kojeg ste još zaljubljeni u novoj vezi. Vaš pažljivo stvarani oklop može se raspasti i zbog snažne privlačnosti prema nekome tko je zauzet ili za vas ne pokazuje interes. Iako ćete biti u velikom iskušenju da povučete rizične poteze u ljubavi, ostat ćete suzdržani.

VAŠ PARTNER: Vaga će vas iznenaditi svojim pričama i neobičnim ponašanjem. Nemojte je doživljavati previše ozbiljno i ništa joj nemojte zamjeriti.

POSAO I NOVAC: Pokušavate ostati smireni i usmjereni na posao, ali atmosfera u radnoj sredini u tome vam ne pomaže. Suradnici su nezadovoljni prihodima i organizacijom posla ili su jednostavno nezainteresirani. To vas ljuti i smanjuje vam motivaciju za rad, a upravo zbog toga raste i vaše nezadovoljstvo. Ne brinite zbog novca, ali smanjite troškove!

ZDRAVLJE: Otkrivate nove načine koji mogu poboljšati svoje zdravlje, ali nemojte biti previše naivni. Ne postoji čarobna namirnica koja će vam preko noći vratiti zdravlje i snagu. Svaki slobodan trenutak provedite na svježem zraku!

DAN ZA AKCIJU: U utorak vas očekuju nesvakidašnji ljubavni izazovi. Budite spremni na susret koji će u vama probuditi snažne osjećaje ili vas vratiti u neku sretniju prošlost. Ostanite smireni i suzdržani!

SRETNI BROJEVI: 9 21 40 57 77

OCJENA TJEDNA: 5