Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Dan će vam obilježiti izlasci i susreti sa zanimljivim ljudima. Informacija koju slučajno doznate koristit će vam u poslovnom ili novčanom smislu. Mnogi će iskoristiti početak vikenda kako bi nekamo otputovali.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Zadržite osmijeh na licu i vjeru u svoje sposobnosti

LJUBAV: Nesigurni ste i često neraspoloženi, a prema partneru niste otvoreni. Tražite različita opravdanja za svoju letargiju i mislite kako ste vi ona strana koja se uvijek žrtvuje u odnosu. Ipak, jasno vam je da su to samo izgovori i da je u najvećoj mjeri razlog vašeg nezadovoljstva u vama. Učinite nešto da se osjećate sretnije i bolje pa ćete više pružiti partneru i tako svoj ljubavni život dovesti u ravnotežu. Ako ste slobodni, netko je strastveno zainteresiran za vas, ali to pokazuje na način koji vam nije ugodan.

VAŠ PARTNER: Poslovna suradnja s Vodenjakom tjera vas da promijenite svoje stavove. Ne vjerujete njegovim procjenama, ali vidite da uspješno rješava svaki problem.

POSAO I NOVAC: Imate li novčane poteškoće ili morate donositi važne financijske odluke bit ćete jako nesigurni. Vaša potreba da sve napravite savršeno i prevelika odgovornost sada vas mogu blokirati u odlukama i poslovnim potezima. Nepotrebno se plašite, a upravo zbog toga propuštate priliku za uspjeh i napredak. Ne brinite se zbog novca!

ZDRAVLJE: Nemojte previše analizirati uzroke svog neraspoloženja već prihvatite svoja emotivna stanja bez otpora. Ako vam je potrebna samoća i mir poštujte svoje potrebe jer ćete na taj način najbolje očuvati svoju energiju. Posjetite zubara!

DAN ZA AKCIJU: U utorak učinite sve da se osjećate dobro, ugodno i zavodljivo. Detalj kojim ćete istaknuti svoj dobar izgled podignut će vam raspoloženje i vratiti samopouzdanje. Dogovorite masažu ili kozmetički tretman!

SRETNI BROJEVI: 3 14 25 64 71

OCJENA TJEDNA: 3