Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

S oduševljenjem ćete planirati skorašnje putovanje ili odlazak na godišnji odmor. Jedva ćete dočekati priliku da se maknete iz uobičajene sredine. Ako polažete ispit, bit ćete dobro pripremljeni pa uspjeh neće izostati.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Ovaj vam tjedan donosi izvrsnu ljubavnu priliku, osobito ako ste mlađi i slobodni. Možete upoznati nekog zanimljivog ili produbiti odnos s poznanikom koji vam je oduvijek privlačan. Bit ćete otvoreni i spremni za nov ljubavni početak, ali krajem tjedna vaš će se zanos ponešto smanjiti. Prisjetit ćete se prošlih ljubavnih razočaranja i odlučiti da budete oprezni i suzdržani. U braku vam nedostaje suradnja s partnerom, osobito ako ste suočeni s obiteljskim poteškoćama. Sva je odgovornost na vama, a to vas opterećuje.

VAŠ PARTNER: Vaga od vas ima prevelika očekivanja, a vi ih izbjegavate ispuniti. Budite iskreni i otvoreno recite ako joj ne želite pružiti konkretnu pomoć.

POSAO I NOVAC: Određene poslovne situacije u vama izazivaju neodlučnost i nesigurnost. Ukoliko ste na odgovornoj poziciji i trebate napraviti konkretne korake koji će utjecati na daljnje poslovanje, bit ćete svjesni mogućih posljedica svoje pogreške. Postoji li mogućnost, odgodite konačnu odluku i zatražite mišljenje suradnika.

ZDRAVLJE: Imate li dugotrajne poteškoće s bubrezima, dišnim organima ili cirkulacijom, pronađite vrijeme za posjet liječniku. Veći je oprez potreban i ako imate kronične ili nasljedne bolesti jer se simptomi mogu pojačati.

DAN ZA AKCIJU: Srijeda je vaš sretan dan za ljubav. Možete upoznati nekoga tko će vam se odmah svidjeti, primijetiti nekog atraktivnog ili primiti neočekivan poziv za izlazak. Reagirajte spontano i pokažite kako se osjećate!

SRETNI BROJEVI: 11 16 24 44 53

OCJENA TJEDNA: 5