Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne srljajte u nove poslove i suzdržite se od ulaska u veće troškove. Planirate li kupiti zemljište ili automobil, uzmite još vremena za razmišljanje. Posvađat ćete se s članom obitelji oko raspodjele kućanskih poslova.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Ovaj vam tjedan donosi izvrsnu ljubavnu priliku, osobito ako ste mlađi i slobodni. Možete upoznati nekog zanimljivog ili produbiti odnos s poznanikom koji vam je oduvijek privlačan. Bit ćete otvoreni i spremni za nov ljubavni početak, ali krajem tjedna vaš će se zanos ponešto smanjiti. Prisjetit ćete se prošlih ljubavnih razočaranja i odlučiti da budete oprezni i suzdržani. U braku vam nedostaje suradnja s partnerom, osobito ako ste suočeni s obiteljskim poteškoćama. Sva je odgovornost na vama, a to vas opterećuje.

VAŠ PARTNER: Vaga od vas ima prevelika očekivanja, a vi ih izbjegavate ispuniti. Budite iskreni i otvoreno recite ako joj ne želite pružiti konkretnu pomoć.

POSAO I NOVAC: Određene poslovne situacije u vama izazivaju neodlučnost i nesigurnost. Ukoliko ste na odgovornoj poziciji i trebate napraviti konkretne korake koji će utjecati na daljnje poslovanje, bit ćete svjesni mogućih posljedica svoje pogreške. Postoji li mogućnost, odgodite konačnu odluku i zatražite mišljenje suradnika.

ZDRAVLJE: Imate li dugotrajne poteškoće s bubrezima, dišnim organima ili cirkulacijom, pronađite vrijeme za posjet liječniku. Veći je oprez potreban i ako imate kronične ili nasljedne bolesti jer se simptomi mogu pojačati.

DAN ZA AKCIJU: Srijeda je vaš sretan dan za ljubav. Možete upoznati nekoga tko će vam se odmah svidjeti, primijetiti nekog atraktivnog ili primiti neočekivan poziv za izlazak. Reagirajte spontano i pokažite kako se osjećate!

SRETNI BROJEVI: 11 16 24 44 53

OCJENA TJEDNA: 5