Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Previše ćete se iscrpljivati radom, a težnja za perfekcijom dodatno će vam otežati situaciju. Ne morate baš svaki zadatak obaviti besprijekorno! Bližnji će vas optužiti za nesudjelovanje u kućanskim poslovima.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Prilagodite se ljudima koji su vam dragi i važni

LJUBAV: Nepotrebno ste tvrdoglavi ili nepopustljivi, a time otežavate svoj ljubavni život. Iskreno razmislite o svojim osjećajima i preispitajte svoj odnos prema partneru ili drugoj važnoj osobi. Sad vam se ukazuje prilika da unaprijedite svoje ponašanje.  Ispričajte se voljenom, iskoristite svoj šarm i na simpatičan način priznajte propuste. Na taj način možete započeti otvoreniju i iskreniju komunikaciju s partnerom, prijateljima ili nekim tko vam je zanimljiv i privlačan.

VAŠ PARTNER: Odnos sa Škorpionom mogao bi postati zahtijevan i izazovan. Ne suprotstavljajte mu se i izbjegavajte otvorene sukobe. Pokažite mu da ste tolerantni.

POSAO I NOVAC: Samopouzdani ste i vjerujete u svoje sposobnosti. Suradnici će vas pohvaliti ili ćete sami osjetiti da ste cijenjeni u radnoj sredini, a to će vas dodatno motivirati. Pravi je trenutak da prezentirate svoje zamisli i otvoreno izrazite stavove. Radna će vas sredina podržati i prihvatiti vaše prijedloge, čak i ako su neuobičajeni.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam polet za svakodnevne obaveze, osobito ako ste iskoristili godišnji odmor. U slobodno vrijeme uputite se u prirodu ili u susjedni grad. Putovanje i promjena okoline izvrstan je način da obnovite energiju i vratite dobro raspoloženje.

DAN ZA AKCIJU: U petak možete osjetiti napetost i uznemirenost zbog zbivanja u poslu ili obitelji. Nemojte da vas to navede na neprimjerene reakcije ili radikalne odluke. O svojim poteškoćama ne raspravljajte s prijateljima.

SRETNI BROJEVI: 3 9 26 43 81

OCJENA TJEDNA: 5