Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Sve ste cijenjeniji i traženiji pa vaše samopouzdanje opravdano raste. Čak i ako vam je partner svojeglav, primijetit ćete da je tolerantniji i staloženiji. Istaknuta je mogućnost putovanja, kao i sve aktivnosti vezane uz komunikacije i trgovinu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš romantični život, osjećate neobjašnjiv pritisak i nesigurnost. Nedostaje vam opuštenost i spontanost. Ono što se odvija u vašim osjećajima i mislima nema puno veze s partnerovim ponašanjem. Proživljavate osobnu transformaciju koja može promijeniti pogled na vašu vezu i voljenog te stavove o partnerstvu i ljubavi. Kada to shvatite i prihvatite, osjećat ćete se bolje, a incidentima u ljubavi nećete davati pretjeran značaj. Ne tražite povoda za prepirke s voljenim!

VAŠ PARTNER: Netrpeljivost između vas i Vage sada je naglašena. Na njene bezazlene primjedbe reagirat ćete pretjerano te preuveličavati svaku njenu izjavu.

POSAO I NOVAC: Oslonite se na svoju upornost i ne mijenjajte odluke koje ste donijeli pa ćete ovaj tjedan preživjeti bez previše stresa. Sada ne možete napraviti velike i važne promjene, ali možete činiti male korake koji će vas približiti ostvarenju poslovnih ciljeva. Krajem tjedna ćete se jako naljutiti zbog poteškoća u radu ili loših dogovora.

ZDRAVLJE: Vaša je tjelesna ravnoteža narušena, ali uspijevate odgovoriti na svakodnevne izazove. Ukoliko imate poteškoće s kroničnom upalom sinusa, sa zubima ili zglobovima, možete trpjeti bolove i druge neugodnosti.

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak će vaše misli biti zauzete teškoćama u obitelji ili odnosima s ukućanima. Izbjegnite panične reakcije i dozvolite drugima da kažu svoje mišljenje. Kada se smirite, vidjet ćete da su problemi mali ili umjereni!

SRETNI BROJEVI: 2 16 32 48 64

OCJENA TJEDNA: 3