Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ljudi će se osjećati ugodno u vašem društvu. Bit ćete vedri i rado zbijati šale čak i u ozbiljnim situacijama, što će pomoći u ublažavanju napetosti. Večernji izlazak donosi vam obilje smijeha i priliku za flertom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Iscrpljuju vas poslovni stres i pritisak

LJUBAV: Osjećate se dobro kada je voljeni u vašoj blizini, ali niste raspoloženi za puno razgovora. Usmjereni ste na burne i iscrpljujuće poslovne događaje pa vam je potreban mir i skladna obiteljska atmosfera. Cijenit ćete ako vas partner ne bude ispitivao previše o poteškoćama s kojima se borite već vam izrazi podršku zagrljajem ili sitnim znakom pažnje. Djelujete neraspoloženo i nepristupačno, ali ste jako zadovoljni svojim ljubavnim životom. Sretni ste, spokojni i uživate u predvidivosti odnosa s partnerom.

VAŠ PARTNER: Spone koje vas vežu uz Djevicu postaju sve čvršće, a vaš odnos sve dublji i intenzivniji. Kada ste zajedno osjećate se sigurno i zaštićeno.

POSAO I NOVAC: Okolnosti na radnom mjestu ne dozvoljavaju vam previše planiranja i konkretnih dogovora. Morate se prilagođavati nepredvidivim promjenama, a to je ono što vas najviše iscrpljuje. Čak i ako doživite dobre stvari osjećat ćete veliku uznemirenost i stres. Započinjete li novi projekt ili posao bit ćete previše napeti.

ZDRAVLJE: Previše ste zabrinuti zbog obima profesionalnih ili obrazovnih obaveza pa teško pronalazite emotivnu ravnotežu. Bolje ćete se osjećati ako ne planirate previše aktivnosti, osobito ako u poslu proživljavate stresno razdoblje.  

DAN ZA AKCIJU: Petak će vam donijeti mnoga previranja na radnom mjestu. Smjenjivat će se dobre i nepovoljne informacije ili ćete napeto očekivati ishod jedne važne situacije. Ne upuštajte se u rasprave s uznemirenim suradnicima!

SRETNI BROJEVI: 12 27 42 69 78

OCJENA TJEDNA: 3