Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Osjetljivi ste, što će na svojoj koži najbolje osjetiti vaši ukućani. Bit će dovoljna jedna nespretna izjava da se naljutite i podignete nos. Uvažite ispriku i ne dozvolite da sukob potraje dulje no što bi trebao.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

U vezi pokazujete svoje slabosti i ljubomoru

LJUBAV: Partnera želite držati pod kontrolom i planirate puno zajedničkih aktivnosti. Svako odbijanje ili promjenu planova shvaćat ćete dramatično i plašiti se za nastavak vašeg odnosa. Previše nasrtljivo pokazujete svoje osjećaje, a to opterećuje drugu stranu. Pokreće vas snažna strast, ali i prevelika želja da posjedujete ili na neki  način ograničite partnera. Ako u ovim danima upoznate nekog šarmantnog i privlačnog, otvoreno ćete pokazati zanimanje. Na taj ćete način ostaviti loš dojam koji kasnije nećete moći promijeniti.

VAŠ PARTNER: Blizanac je uznemiren i napet, a njegovo ponašanje utječe na vaše raspoloženje. Ako otkrijete što je razlog njegovog nemira, možete mu pomoći!

POSAO I NOVAC: Stabilnost koju se postigli u poslu povećat će se, a vi ćete lako prolaziti kroz svakodnevnu rutinu. Kvalitetna suradnja i dobri odnosi u radnoj sredini olakšavaju vam rad i ostavljaju dovoljno vremena za stvaranje novih ideja. Oslobodite se ljudi koji od vas neprestano traže usluge i opterećuju vas svojim problemima.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste, smireni i svjesni svoje privlačnosti. Jednostavno možete smanjiti poteškoće s mjehurom i bubrezima, pročistiti organizam čajevima i smanjiti probleme s kožom. Učinite sve da se osjećate još bolje i izgledate savršeno.

DAN ZA AKCIJU: Već u srijedu započnite s pripremama za vikend, osobito ako želite putovati ili planirate ugostiti puno ljudi. Sve će se odvijati vrhunski ako napravite detaljan plan i popis stvari koje morate obaviti.

SRETNI BROJEVI: 5 24 31 56 89

OCJENA TJEDNA: 5