Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Stupit ćete u akciju. Planetarni aspekti ukazuju na mogućnost rasta, širenja utjecaja i uspješno oplođivanje ideja. Na osjećajnom planu stvari će se također odvijati u skladu s vašim očekivanjima. Na pomolu je nova veza.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pomrčina Sunca najavljuje velike promjene

LJUBAV: Poželjet ćete svojoj ljubavnoj avanturi pružiti željeni okvir i ostvariti odnos koji vas neće previše ograničavati. Ako ste sami, privlačit će vas osobe koje uživaju određeni autoritet i zrače samopouzdanjem, a koje ćete zavoditi ležernošću i originalnim smislom za humor. Premda će biti manjih teškoća oko organizacije, uživat ćete u izletima te ugošćavanju prijatelja i poslovnih partnera. U dobrom društvu i vaša će ljubavna veza cvjetati. Početkom tjedna vaša inicijativa urodit će plodom.

VAŠ PARTNER: Iskreno obećanje zavodljive Vage označava prekretnicu u vašem sentimentalnom život. Uz nju ćete lakše pokazivati emocije, a ona će se osjećati sigurnije.

POSAO I NOVAC: Poslovnim zbivanjima pridavat ćete manji značaj, no okolnosti će se tako posložiti da će i vaš najmanji angažman imati utjecaja. Do vas će dopirati priče o zaradi na lak način, u jednom trenutku čak ćete i povjerovati u to, no kad se dojmovi malo slegnu, samo ćete odmahnuti rukom. Onaj tko pokuša s vama manipulirati, ostat će kratkih rukava. Posao koji započnete u ponedjeljak može se premetnuti u životni projekt.

ZDRAVLJE: Bit ćete izdržljivi i odgovarat će vam pojačana aktivnost. Vaš će se organizam dobro oporavljati od prethodnih tegoba, samo pazite da ga ne ugrozite nezdravim načinom života. Izbjegavajte  ledene napitke, a alkohol svedite na najmanju mjeru.

DAN ZA AKCIJU: Mars vas potiče na borbu za što bolju poslovnu poziciju i jasnije isticanje svojih sposobnosti. Budete li aktivni od ranog jutra, u petak biste se mogli naći u pravo vrijeme na pravom mjestu te relativno lako ostvariti svoj cilj.

SRETNI BROJEVI: 6, 10, 29, 33, 44

OCJENA TJEDNA: 4