Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nepromišljeno upravljanje novcem prouzrokovat će vam probleme. Stanje na računu neugodno će vas iznenaditi pa ćete shvatiti da morate početi štediti. Odrecite se nekog luksuza ili navike. Bilo bi dobro da prestanete pušiti.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Otvorite svoj um i svoje srce, odustanite od planiranja i prepustite se osjećajima. Pred vama su različite mogućnosti ako ste slobodni i spremni za novu ljubav. Neočekivano se možete zbližiti s nekim koga površno poznajete, a već krajem tjedna osjećat ćete lagani nemir u blizini te osobe. Možda ćete imati puno razloga za oprez i suzdržanost, ali radoznalost će vas polako uvlačiti u taj odnos. Slični interesi i novi planovi zbližit će vas s bračnim partnerom. Zajednički cilj postat će nit vodilja vašeg odnosa!

VAŠ PARTNER: Ovan će snažno utjecati na vaš način razmišljanja, pomoći vam da donesete važnu odluku ili proširiti vaše vidike. Razgovori s njim bit će vam korisni!

POSAO I NOVAC: Okolnosti su vam naklonjene i možete napraviti ključan korak u svojoj karijeri, ali vas prate neodlučnost i strah. Možete dobiti primamljivu poslovnu ponudu ili stvoriti uvjete za napredovanje na postojećem poslu. Nemojte propustiti priliku za ostvarenje ciljeva o kojima dugo maštate zbog neodlučnosti!

ZDRAVLJE: Odgađate početak dijete ili promjenu nezdravih navika. Popuštate pred slabostima pa često osjećate umor i nezadovoljstvo. Prestanite razmišljati o onome što ćete učiniti za svoje zdravlje već jednostavno krenite u akciju!

DAN ZA AKCIJU: Srijeda će vam donijeti uzbudljive poslovne zaokrete. Saznat ćete za mogućnost napredovanja, a to će uzburkati vašu maštu. Ne odgađajte odluku, nego se odmah javite ljudima koji vam mogu dati potrebne informacije.

SRETNI BROJEVI: 8 21 45 51 65

OCJENA TJEDNA: 5