Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Partner će vas optužiti da je s vama nemoguće uspostaviti normalnu komunikaciju. Bit ćete odrješiti i glasni te uopće nećete uvažavati njegovo mišljenje. I u poslovnim će okolnostima s vama biti teško postići dogovor.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Otvorite svoj um i svoje srce, odustanite od planiranja i prepustite se osjećajima. Pred vama su različite mogućnosti ako ste slobodni i spremni za novu ljubav. Neočekivano se možete zbližiti s nekim koga površno poznajete, a već krajem tjedna osjećat ćete lagani nemir u blizini te osobe. Možda ćete imati puno razloga za oprez i suzdržanost, ali radoznalost će vas polako uvlačiti u taj odnos. Slični interesi i novi planovi zbližit će vas s bračnim partnerom. Zajednički cilj postat će nit vodilja vašeg odnosa!

VAŠ PARTNER: Ovan će snažno utjecati na vaš način razmišljanja, pomoći vam da donesete važnu odluku ili proširiti vaše vidike. Razgovori s njim bit će vam korisni!

POSAO I NOVAC: Okolnosti su vam naklonjene i možete napraviti ključan korak u svojoj karijeri, ali vas prate neodlučnost i strah. Možete dobiti primamljivu poslovnu ponudu ili stvoriti uvjete za napredovanje na postojećem poslu. Nemojte propustiti priliku za ostvarenje ciljeva o kojima dugo maštate zbog neodlučnosti!

ZDRAVLJE: Odgađate početak dijete ili promjenu nezdravih navika. Popuštate pred slabostima pa često osjećate umor i nezadovoljstvo. Prestanite razmišljati o onome što ćete učiniti za svoje zdravlje već jednostavno krenite u akciju!

DAN ZA AKCIJU: Srijeda će vam donijeti uzbudljive poslovne zaokrete. Saznat ćete za mogućnost napredovanja, a to će uzburkati vašu maštu. Ne odgađajte odluku, nego se odmah javite ljudima koji vam mogu dati potrebne informacije.

SRETNI BROJEVI: 8 21 45 51 65

OCJENA TJEDNA: 5