Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Osjećat ćete se izvrsno i biti puni samopouzdanja koje će vas poticati da pretočite u djelo neke poslovne planove i ideje. Bit ćete spremni na naporan rad kako biste postigli uspjeh. Samce će privući fakultetski kolega.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Otvoreno govorite o svojim velikim očekivanjima od partnera i pokušavate ostvariti savršenu vezu. Nemate sasvim jasnu perspektivu u ljubavi i lako zaboravljate na stvarnost i svakodnevna ograničenja. Nepraktični ste i zbunjujete svojim ponašanjem, ali zbog iskrenog zanosa kojim zračite voljeni vam sve oprašta. Eventualna privremena odvojenost od voljenog zbog putovanja ili obaveza raspirit će vam maštu i strast. Ako pokušavate nekoga osvojiti, ne priznajete odbijanje i nezainteresiranost druge strane.

VAŠ PARTNER: S Ovnom možete podijeliti puno emocija, ali i mnoga neobična iskustva. U njegovom vam je društvu zabavno i uzbudljivo, a u tome uživate!

POSAO I NOVAC: Želite pokazati svoja znanja i vještine, ali niste dovoljno prilagodljivi. Svaku sugestiju ili kritiku shvaćate previše osobno i žalite se kako nitko ne razumije vaše poslovne vizije. Ne očekujte od drugih da se uključe u vaše projekte i slijepo slušaju vaše naredbe jer ćete ozbiljno narušiti odnose u radnoj sredini.

ZDRAVLJE: Male promjene u navikama mogle bi značajno poboljšati vaše zdravlje. Izbjegavajte slatku hranu, više spavajte i pijte dovoljno tekućine. Osjećaj umora i iscrpljenosti nestat će kada svom tijelu pružite ono što mu je potrebno.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak ćete biti razdražljivi i skloni oštrim kritikama. Ne sukobljavajte se na radnom mjestu, ne dokazujte svoje stavove i smireno se povucite iz svake neugodne situacije. Tako ćete izbjeći nevolje.

SRETNI BROJEVI: 5 22 36 41 63

OCJENA TJEDNA: 4