Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Doznat ćete novosti vezane za novčanu situaciju koje vam neće najbolje sjesti. Iako će se situacija doimati lošom, uskoro ćete saznati da ipak nije sve tako crno kao što ste mislili. Oraspoložit će vas nečiji kompliment.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Očekujte poboljšanje financijskih prilika

LJUBAV: Otvoreno ćete iskazivati osjećaje i bez oklijevanja o njima razgovarati, a upravo će iskrena komunikacija biti ključna za ostvarenje uspješne veze. Imat ćete potrebu s dragim dijeliti svaki dio svog života pa ćete mu pričati o poslu, odnosu s kolegama i svim drugim doživljajima koji su vam obilježili tjedan, što će vam pomoći da održite bliskost. Slobodnjaci se neće moći potužiti na manjak ljubavnih prilika. Učestali izlasci omogućit će vam upoznavanje zanimljivih ljudi, a s nekim od njih toliko ćete se brzo povezati da ćete imati osjećaj kao da se oduvijek poznajete.

VAŠ PARTNER: Ako ste zaljubljeni u Blizanca, frustrirat će vas njegova nepouzdanost i stalno mijenjanje mišljenja. Nećete znati na čemu ste pa ćete imati osjećaj da vam nije iskren.

POSAO I NOVAC: Vaše će se financijske prilike poboljšati. Sklopit ćete unosan ugovor ili nekome iznajmiti poslovni ili stambeni prostor po sjajnoj cijeni, a moguća je i povišica. Iako ćete biti u mogućnosti dobro zaraditi, bit ćete prilično rastrošni pa bi bilo dobro da potražite savjet financijskog stručnjaka koji će vam pomoći da oplodite novac.

ZDRAVLJE: Pretjerivanje u jelu i piću neće vam samo ugroziti liniju, već bi vam moglo prouzrokovati probavne tegobe. Smanjite unos bijelog kruha i gaziranih pića i uvrstite u jelovnik više voća i povrća. Brzo ćete primijetiti razliku.

DAN ZA AKCIJU: Imate li ikakvih nesporazuma na poslu, poradite u utorak na njihovom rješavanju. Izraženim diplomatskim vještinama uspostavit ćete primirje i istovremeno se pobrinuti da iz cijele priče ne ostanete na bilo koji način zakinuti.

SRETNI BROJEVI:  4  11  26  31  47

OCJENA TJEDNA: 4