Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Tuđe će vam mišljenje biti iznimno važno, iako to nećete željeti priznati. Trudit ćete se na svakoga ostaviti dobar dojam pa ćete u nekim situacijama posegnuti za laskanjem. Savjet iskusnog kolege pomoći će vam u poslu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Briga zbog kaotičnih okolnosti na radnom mjestu

LJUBAV: U potrazi ste za uzbuđenjima koja će obogatiti vaš ljubavni život. Svjesni ste svog šarma i pozitivnog utjecaja na druge te otvoreni i spremni za nove odnose. Tražite li novu ljubavnu priliku sada ćete to nedvosmisleno pokazivati, a reakcije suprotnog spola uvjerit će vas da to činite na ispravan način. Početak tjedna donijet će vam emotivni nemir ili brigu zbog odnosa s nekim tko je nepredvidiv i neuhvatljiv. Brzo ćete riješiti svoje nedoumice, a već polovinom tjedna mogli biste upoznati nekoga tko će vam otvoreno pokazivati naklonost.

VAŠ PARTNER: Vaga vas savršeno nadopunjava i može ostvariti svaku vašu zamisao. Ako ste u ljubavnoj vezi sada ćete doživljavati jako lijepe trenutke.

POSAO I NOVAC: Pokušavate uvesti red u pomalo kaotične okolnosti na radnom mjestu. Teško vam je predvidjeti kako će se odvijati važni poslovni projekti, iako želite biti sigurni u njihov dobar ishod. Mogli biste osjetiti strah ili zabrinutost zbog problema koji vas trenutno opterećuju u poslu, osobito ako imate vlastitu tvrtku.

ZDRAVLJE: Krajem tjedna osjetit ćete značajan pad energije, povećani umor i iscrpljenost. Usporite životni ritam i planirajte manje aktivnosti u danu. Osnažite otpornost organizma jer ste podložni prehladama, virusima i upalama.

DAN ZA AKCIJU: Prilika da napraviti pozitivne promjene u ljubavnom životu pojavit će se u četvrtak. Opustite se i svaki slobodan trenutak posvetite voljenom. Planirate li romantičan izlazak bit ćete jako nemirni i uzbuđeni.

SRETNI BROJEVI: 11 17 37 53 92

OCJENA TJEDNA: 4