Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Puno ćete očekivati od nedavnog poznanstva, no druga će vas strana razočarati neodlučnošću i pasivnošću. Bit ćete spremni potpuno dignuti ruke od vašeg odnosa. Sukob s nadređenim otežat će vam poslovnu situaciju.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Želite jasno definirati kamo vodi odnos s partnerom, a to vas tjera na nepromišljene postupke. Postajete nestrpljivi, nagli, tvrdoglavi i previše uporni. Ukoliko druga strana nije spremna praviti velike planove i obećati ljubav zauvijek, popustite stisak. Promjena u vašem ponašanju može biti pogrešno shvaćena, a ako pretjerate preplašit ćete partnera. Ako ste na početku nove veze, teško ćete kontrolirati nesigurnost i ljubomoru. Sačekajte da partner spontano počne govoriti o svojim osjećajima i željama!

VAŠ PARTNER: Pred Škorpionom ne možete sakriti svoje osjećaje i želje. Pogađa svaku vašu misao i time kod vas izaziva veliki interes i radoznalost!

POSAO I NOVAC: U poslu ste napravili previše kompromisa te dozvolili da drugi iskorištavaju vašu susretljivost. Sada ćete se neočekivano pobuniti protiv nepotrebno nametnutih obaveza pa nećete ispunjavati tuđa očekivanja. To će vama stvoriti veliku  napetost, a okolina vas neće shvatiti ozbiljno. Rasprave sa suradnicima neće donijeti rezultate.

ZDRAVLJE: Prevelik pritisak i previše stresa ostavljaju posljedice na vaš organizam. Mogu vas uznemiriti problemi sa tlakom, snažne glavobolje ili poteškoće s probavom. Većina će se problema smanjiti kada se smirite i opustite!

DAN ZA AKCIJU: Subota vam može donijeti dugo željene zagrljaje voljenog ako obuzdate svoju tvrdoglavost. Odustanite od svojih želja i pokažite razumijevanje za partnera. To će biti ugodna promjena u vašem ponašanju.

SRETNI BROJEVI: 8 29 36 55 79

OCJENA TJEDNA: 2