Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako niste zadovoljni odnosom s partnerom i ukućanima, ne pokušavajte vikom i galamom promijeniti situaciju. Spremnost na dogovor pokazat će se mnogo boljim pristupom. Suzdržite se od ulaska u nepotrebne troškove.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Naučite nešto novo i istražite teme koje vas privlače

LJUBAV: Svi nesporazumi koji su izazivali napetost u odnosu s partnerom sada mogu biti razjašnjeni. Potrudite se i stvorite ugodnu atmosferu za razgovor. To će biti dovoljno da voljeni progovori o stvarima koje ga opterećuju i da s vama podijeli brige. Možda nećete pronaći najbolji odgovor na svaku poteškoću, ali otvoren razgovor bit će dovoljan da bolje shvatite partnerove postupke koji vas izbacuju iz ravnoteže. Nakon toga u vaš će se odnos vratiti romantika i nježnost. Ponovo ćete biti opušteni i sretni u zagrljaju voljenog.

VAŠ PARTNER: Riba nepogrešivo prepoznaje vaša raspoloženja i zna što vam je potrebno da se osjećate dobro. S povjerenjem se prepustite njenoj brizi!

POSAO I NOVAC: Pretjerana iskrenost i naivnost mogu vam stvoriti poteškoće u radnoj sredini. Budite oprezni kome i što govorite, nemojte na sebe preuzimati tuđi posao i nemojte dozvoliti da drugi iskorištavaju vašu dobronamjernost. Ako vam suradnici otežavaju svakodnevne obaveze ili vas usporavaju u radu, jasno im recite što od njih očekujete.

ZDRAVLJE: Pravo je vrijeme da budete fizički aktivni i dinamični, da hodate, trčite, vozite bicikl ili isprobate novi sport. To će vašem tijelu odgovarati više nego što očekujete, a pomoći će vam i da povećate koncentraciju!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete imati odlične ideje i bit ćete jako spretni. Organizirajte posao, dogovorite važan sastanak, isplanirajte putovanje ili napravite veliko spremanje u domu. Ono što započnete, dovršite isti dan!

SRETNI BROJEVI: 7 16 30 47 71

OCJENA TJEDNA: 4