Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Odlučit ćete da je vrijeme za okretanje nove životne stranice. Izaći ćete iz veze u kojoj niste sretni ili ćete pozvati simpatiju na kavu. Sjajno je vrijeme za početak dijete ili vježbanja te za odricanje od cigareta.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Samo jedan korak dijeli vas od ostvarenja iskrenih ljubavnih želja, ali sada nemate hrabrosti za njega. Dogodilo vam se previše toga u kratkom vremenu pa trebate odmak da smirite uzburkane osjećaje. Ipak, ako budete previše odgađali odgovore na pitanja koja vam partner postavlja možete ugroziti povjerenje između vas. Ukoliko polovinom tjedna otvoreno progovorite o svojim osjećajima, razumijevanje s druge strane ugodno će vas iznenaditi. Vaš je partner stabilan i strpljiv pa se bez poteškoća nosi s vašim promjenjivim raspoloženjima.

VAŠ PARTNER: Uz Bika se osjećate sigurno i zaštićeno. Prihvatite njegovo prijateljstvo ili ljubav jer vaš odnos ima mnogo potencijala za uspjeh i sreću.

POSAO I NOVAC: Poteškoće u radnoj sredini se smanjuju, ali vi i dalje osjećate neizvjesnost. Teško možete planirati obaveze ako ovisite o odlukama poslodavca ili nadređenog, a to vas ograničava i ljuti. Neočekivano poboljšanje očekuje vas krajem tjedna. Možda će neugodni suradnik najaviti otkaz, ili će poslodavac napokon prihvatiti vaše dobre ideje.

ZDRAVLJE: Imate li kronične poteškoće s plućima, dišnim organima ili upalama grla djelujte preventivno. Osnažite svoj organizam preparatima na biljnoj bazi, izbjegavajte propuh i zagušljive prostore, pijte tople čajeve...

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak pronađite vrijeme za bliskog prijatelja. Opušteni razgovor uz kavu odlično će djelovati na vaše raspoloženje. Svojim savjetima možete pomoći nekome tko vam je važan i koga volite!

SRETNI BROJEVI: 15 27 44 63 89

OCJENA TJEDNA: 3