Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Na ljubavnom vas planu očekuju promjene. Neki će se parovi zaručiti ili doznati sretne novosti o trudnoći, dok će se samci približiti simpatiji. Ako ste u stisci s novcem, ukazat će vam se nova mogućnost zarade.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Sklad u obitelji presudan je za vaš spokoj

LJUBAV: U braku ili dugotrajnoj vezi potaknut ćete razgovor o obiteljskim problemima i odnosima s vašim ili partnerovim roditeljima. Sada je dobar trenutak da izgladite nesporazume i tako stvorite skladniju obiteljsku atmosferu. Učinite ono što partner želi čak i ako vam je to teško ili nelagodno. Ako ste slobodni, nespretni ste u pokušajima zavođenja i stvaranja bliskosti s nekim tko vam je privlačan. Niste potpuno sigurni može li vas ta simpatija usrećiti, ali neprestano sanjarite o zanosnim zajedničkim trenucima.

VAŠ PARTNER: Nesporazumi s Ovnom postaju sve učestaliji, a vi ste sve manje spremni tolerirati njegovu grubost. Postavite jasne granice u odnosu s njim!

POSAO I NOVAC: Bit će vam potrebna velika upornost i uvjerljivost želite li pokrenuti promjene u radnoj sredini. Imate sjajne zamisli i ideje koje mogu značajno unaprijediti posao, ali suradnici vas ne razumiju ili vas ne shvaćaju ozbiljno. Imate li svoj posao, izložite se umjerenom riziku i možete brzo poboljšati svoje poslovanje.

ZDRAVLJE: Opuštanje u udobnosti vlastitog doma, izbjegavanje napora i stresa te ispravna njega tijela potrebna vam je želite li sačuvati energiju. Ako su vam izlasci i druženja naporni, jednostavno ih odgodite za neko bolje raspoloženje!

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak ćete biti razdražljivi i osjetljivi, ali i potpuno svjesni svojih osjećaja. Za svoje nevolje nemojte kriviti partnera niti članove obitelji već se potrudite da u domu stvorite pozitivno ozračje.

SRETNI BROJEVI: 5 11 31 58 84

OCJENA TJEDNA: 3