Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nemojte se previše oslanjati na intuiciju, koja vas danas neće najbolje služiti. Morate li donijeti važnu odluku, poslušajte što vam govori razum. Savjetuje vam se štednja. Odreknite se nepotrebnih troškova.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Njegujte pozitivne i optimistične stavove u ljubavi

LJUBAV: Ljutite se na sitne mane partnera i prepirete se oko obiteljskih obaveza ili novca, ali kada se nađete u strastvenom zagrljaju zaboravljate na probleme. Ukoliko ste imali poteškoća u bračnom životu i zbog njih posumnjali u iskrenost partnera, sada ćete shvatiti da ste se nepotrebno brinuli. Povjerovat ćete da je vaša ljubav snažnija od banalnih problema i ponovo osjećati bliskost s voljenim. Možda poteškoće u vašem odnosu nisu potpuno nestale, ali ste na pravom putu da ih riješite na najbolji mogući način.

VAŠ PARTNER: Djevica će vas neugodno iznenaditi i vjerojatno povrijediti. Pokušate li otvoreno razgovarati o tom neugodnom trenutku nećete naići na razumijevanje.

POSAO I NOVAC: Nemate dovoljno strpljenja za uobičajene poteškoće na radnom mjestu. Teško ćete podnositi neorganiziranost, nemarne suradnike i pretjerano zahtjevnog poslodavca. Ukoliko ste nezadovoljni svojim prihodima uglavnom ćete izgubiti motivaciju za rad. Polovinom tjedna pojavit će se poslovni zadatak koji će vas zainteresirati i pokrenuti na akciju.

ZDRAVLJE: Početkom tjedna bit ćete jako kritični prema svom izgledu i poželjeti besprijekoran i zavodljiv stil. Nagle odluke o promjeni frizure i boje kose, stila odijevanja ili šminke neće vam donijeti očekivano zadovoljstvo.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete imati odlične mogućnosti da obnovite kontakte s ljudima koji su vam zanimljivi i privlačni. Možete učvrstiti jedno prijateljstvo ili upoznati poticajne i zabavne osobe.

SRETNI BROJEVI: 6 20 41 57 88

OCJENA TJEDNA: 4