Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Planove o ostvarenju štednje pokvarit će vam nenadani troškovi u vidu kvara automobila ili puknuća vodovodne cijevi. Ne očajavajte, šteta će biti manja no što ste u prvi mah pomislili. Vrijeme je povoljno za obuzdavanje poroka.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Na vas vrebaju duhovi prošlosti

LJUBAV: Katkad ćete se osjećati nezadovoljstvo i usamljeno, čak i ako oko vas budu dragi i bliski ljudi. To će vas tjerati da forsirate ljubavne promjene i nepotrebno si zakomplicirate život. Mogli biste zalutati u prošlost i naći se u naručju stare ljubavi. Kad skinete koprenu iluzija, shvatit ćete da stari problemi nisu nestali i da vaš odnos nema perspektive. Povećana je i mogućnost ljubavnih trokuta i zasnivanja odnosa s nekim tko je prilično sebičan. Kod zauzetih će posao i obiteljski problemi onemogućavati ljubavni sklad.

VAŠ PARTNER: Svojom senzualnošću raspršit ćete nepovjerenje opreznog Raka, a vaši romantični susreti uljepšat će vam kraj tjedna. Jedno u drugome otkrivat ćete ono što niste znali da postoji.

POSAO I NOVAC: Pokušavate donijeti razumnu odluku vezanu uz posao i uvažiti sve relevantne okolnosti. Unatoč tome što sasvim objektivno sagledavate situaciju u kojoj ste se zatekli, izmiče vam učinkovit način da okolnosti okrenete u svoju korist. Ne očekujte pomoć od drugih i vodite računa o financijskoj situaciji. Izbjegnite pretjerano trošenje na odjeću i kozmetiku.

ZDRAVLJE: Usmjerite pozornost na kronične tegobe ili zdravstvene poteškoće koje ste liječili u bližoj prošlosti. Uslijed nemarnog odnosa prema prehrani i općenito načinu života mogle bi se probuditi stare boljke, kao što su gastritis i bol u zglobovima.

DAN ZA AKCIJU: Početak tjedna obilježen je zbrkom u glavi i emocionalnom nesigurnošću. No, nakon petka imat ćete više vjere u sebe i mnogo se lakše nositi s problemima. Porast će vam imunitet i stabilizirati se zdravstveno stanje. Čuvajte grlo i glasnice.

SRETNI BROJEVI: 2, 10, 19, 37, 47

OCJENA TJEDNA: 3