Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Mnogi će se parovi naći u teškoj situaciji. Morat ćete donijeti važnu, ali neodgodivu odluku u vezi vaše zajedničke budućnosti. Uzmite dovoljno vremena za razmišljanje kako biste bili sigurni da radite pravu stvar.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Previše emotivno proživljavate sve što vam se događa u ljubavnom životu i često gubite objektivnost. Ako ste mladi i zaljubljeni pravit ćete velike planove o budućnosti zbog samo jednog zanosnog pogleda koji će vam uputiti netko privlačan. Snažna želja da doživite posebne trenutke u ljubavnom životu mogla bi vas odvesti u zagrljaj neprikladnog partnera. U vezi ili braku izazivate ljubomoru partnera i potiho uživate u njegovim nesigurnim reakcijama. Previše ste sigurni u svoju neodoljivost i kockate se sa svojom ljubavnom srećom!

VAŠ PARTNER: Rak će spremno odgovoriti na vaše romantično zavođenje. Ako ste s njim u braku ili dugoj vezi, uživat ćete u svim prednostima vašeg stabilnog odnosa.

POSAO I NOVAC: Pred vama su iscrpljujuće poslovne borbe na koje morate odgovoriti smireno, ali dovoljno brzo. Pouzdajte se u poslovni instinkt i vjerujte svojim procjenama. Ukoliko osjećate da nekim partnerima ne možete vjerovati, nemojte riskirati u odnosu s njima. Početkom tjedna prepoznat ćete odličnu priliku za zaradu i smisliti sjajnu poslovnu strategiju!

ZDRAVLJE: Nedostaje vam energija, ali nećete usporiti svoj životni ritam. Zadržat ćete pozitivne stavove i smisao za humor čak i kada budete iscrpljeni ili premoreni. Tijekom vikenda dovoljno se odmorite i naspavajte!

DAN ZA AKCIJU: U petak posebnu pažnju posvetite svom financijskom stanju. Platite zaostale račune, vratite dugove i razmislite kako možete uštedjeti. Izazovite svoju sreću i zaigrajte neku nagradnu igru!

SRETNI BROJEVI: 4 12 18 48 76

OCJENA TJEDNA: 5