Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Novčane se prilike poboljšavaju. Smiješi vam se povišica ili isplata zakašnjelog honorara. Proslavite zasluženu nagradu odlaskom na piće s prijateljima ili izvedite dragog u omiljeni restoran. Ne pretjerujte s alkoholom!

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Suočavate se s konkretnim poteškoćama u braku ili vezi. Možda su to novčani problemi, a možda samo nedostatak iskrene podrške od strane partnera. Bez obzira na uzrok problema, sada više ne želite šutjeti i zanemarivati ono što vas izbacuje iz takta. Vaše će opaske neugodno iznenaditi partnera koji vjeruje da ste jako zaljubljeni i sretni. Britko ćete kritizirati i na površinu izvući njegove brojne propuste koje ste tolerirali bez prigovora. Otvoreno ćete tražiti promjene i očekivati da se partner u svemu složi s vama.

VAŠ PARTNER: Odnos sa Strijelcem postaje zanimljiv i uzbudljiv. U njegovoj se blizini osjećate snažno i neustrašivo, puni vas pozitivnom energijom i optimizmom.

POSAO I NOVAC: Izvrsno je vrijeme za stvaranje novih poslovnih odnosa i za povezivanje s potencijalnim suradnicima ili partnerima. Podijelite svoje ideje s ljudima koji su postigli uspjeh pa ćete dobiti korisne savjete. Ako mislite da ne zarađujete dovoljno, ljuti ste na sebe, a to vam je dobra motivacija za traženje novih poslovnih izazova.

ZDRAVLJE: Povećava se vaše zanimanje za tjelesno blagostanje. Tražite nove načine za uvećanjee svoje vitalnosti i poboljšanje izgled. Za to ne morate potrošiti puno novca niti činiti komplicirane stvari. Bit će dovoljno da disciplinirano vježbate!

DAN ZA AKCIJU: U subotu budite suzdržani ako planirate kupovinu ili obilazak trgovačkih centara. Impulzivnom kupovinom garderobe ili kozmetike mogli biste narušiti svoju financijsku stabilnost ili se nepotrebno zadužiti.

SRETNI BROJEVI: 6 28 45 68 80

OCJENA TJEDNA: 5