Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Učenici i studenti, primite se knjige. Odlična koncentracija i dobro pamćenje olakšat će vam učenje pa ćete u kratkom roku prijeći velik dio gradiva. Vezani će poboljšati odnos s partnerom. Više ćete razgovarati.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Njegujte pozitivne i optimistične stavove u ljubavi

LJUBAV: Ljutite se na sitne mane partnera i prepirete se oko obiteljskih obaveza ili novca, ali kada se nađete u strastvenom zagrljaju zaboravljate na probleme. Ukoliko ste imali poteškoća u bračnom životu i zbog njih posumnjali u iskrenost partnera, sada ćete shvatiti da ste se nepotrebno brinuli. Povjerovat ćete da je vaša ljubav snažnija od banalnih problema i ponovo osjećati bliskost s voljenim. Možda poteškoće u vašem odnosu nisu potpuno nestale, ali ste na pravom putu da ih riješite na najbolji mogući način.

VAŠ PARTNER: Djevica će vas neugodno iznenaditi i vjerojatno povrijediti. Pokušate li otvoreno razgovarati o tom neugodnom trenutku nećete naići na razumijevanje.

POSAO I NOVAC: Nemate dovoljno strpljenja za uobičajene poteškoće na radnom mjestu. Teško ćete podnositi neorganiziranost, nemarne suradnike i pretjerano zahtjevnog poslodavca. Ukoliko ste nezadovoljni svojim prihodima uglavnom ćete izgubiti motivaciju za rad. Polovinom tjedna pojavit će se poslovni zadatak koji će vas zainteresirati i pokrenuti na akciju.

ZDRAVLJE: Početkom tjedna bit ćete jako kritični prema svom izgledu i poželjeti besprijekoran i zavodljiv stil. Nagle odluke o promjeni frizure i boje kose, stila odijevanja ili šminke neće vam donijeti očekivano zadovoljstvo.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete imati odlične mogućnosti da obnovite kontakte s ljudima koji su vam zanimljivi i privlačni. Možete učvrstiti jedno prijateljstvo ili upoznati poticajne i zabavne osobe.

SRETNI BROJEVI: 6 20 41 57 88

OCJENA TJEDNA: 4