Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako ste s nekim u svađi, danas ćete dobiti priliku izgladiti nesporazume. Preuzmite svoj dio krivice i nemojte zbog ponosa propustiti priliku da poboljšate situaciju. Idealno je vrijeme za promjenu frizure.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Partner, prijatelji, pa i suradnici pred vas neprestano postavljaju nove zahtjeve, a vi se trudite učiniti sve što se od vas očekuje. To nije u skladu s vašom istinskom prirodom pa potiskujete frustraciju i nezadovoljstvo. Svjesni ste da se morate više potruditi oko ljudi koje volite, ali to za sada ne znate raditi na pravi način. Polovinom tjedna partner će vas neočekivano iznenaditi posebnim znakom pažnje, pozivom na romantičnu večeru ili planom za zajedničko putovanje. Uvjerit ćete se da voljeni primjećuje i cijeni vaš trud!

VAŠ PARTNER: Izbjegavajte previše otvorene razgovore s Blizancem i nemojte mu povjeravati svoje tajne. Iskoristit će vašu slabost kada to najmanje očekujete!

POSAO I NOVAC: Oslabit će vaša sposobnost da brzo i točno procjenjujete situacije i ljude s kojima surađujete. Ukoliko povjerujete nekome tko nema dobrih namjera, krajem se tjedna možete naći u vrlo neugodnoj situaciji. Ne posuđujte novac drugima, ne zadužujte se, ne maštajte o brzoj i lakoj zaradi jer ćete si stvoriti neprilike.

ZDRAVLJE: Vaša energija nije ujednačena pa povremeno osjećate umor i malodušnost. Izbjegavajte situacije koja vam stvaraju stres i ljude koji vas iscrpljuju. Imunitet vam je oslabljen pa ste podložniji prehladama i virozama.

DAN ZA AKCIJU: Prihvatite poziv za romantičan izlazak, odlazak u kazalište ili na koncert u srijedu. U društvu voljenog osjećat ćete se izvrsno osobito ako izbjegnete razgovor o svojim trenutnim problemima.

SRETNI BROJEVI: 7 25 34 43 70

OCJENA TJEDNA: 3