Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete pravi miljenici zvijezda pa ćete ostvariti uspjeh u svemu čega se prihvatite. Poslovni rezultati premašit će vaša očekivanja, dok će vam se na osjećajnom planu ostvariti najskrivenije čežnje. Zaigrajte loto!

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Teško podnosite profesionalni pritisak i stres

LJUBAV: Vaše nezadovoljstvo u ljubavi raste iako za to ne postoje objektivni razlozi. Izbjegavate otvoren razgovor s voljenim i često bježite u svoj svijet. Najviše nemira osjećat ćete ako vas privlači netko tko je u braku ili ste u vezi koju morate prikrivati. Jasno vam je da je takva situacija nema budućnost, ali sada jednostavno ne možete odustati od tog odnosa. Uzbuđenje i strast koje doživljavate zbog opasnosti u tajnoj vezi previše su vam privlačni iako vas razum stalno upozorava na moguće posljedice. Ostanite diskretni!

VAŠ PARTNER: Ako je Vodenjak član vaše obitelji uznemirit će vas njegovi stavovi, otpor i nespremnost na dogovore. Obuzdajte ljutnju i pokušajte smireno razgovarati.

POSAO I NOVAC: Može vas pratiti osjećaj da se vaša brižljivo stvarana stabilnost raspada jer ne možete odgovoriti na sve zahtjeve posla. Vaše se obaveze povećavaju i neprestano se javljaju nove poteškoće na koje morate spremno odgovoriti. Krajem tjedna bit ćete jako iscrpljeni i prilično obeshrabreni. Ne brinite, ovo su prolazne teškoće!

ZDRAVLJE: Previše ste opterećeni. Izgarate zbog poslovnih obaveza, a svoje mogućnosti ne procjenjujete dobro. Krajem tjedna pronađite vrijeme za odmor i opuštanje. Potreban vam je svježi zrak, puno kretanja u prirodi, mir i tišina.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti odlično raspoloženi i puni sjajnih zamisli. Svoje oduševljenje podijelite s partnerom i bliskim prijateljima. U večernjim satima uživat ćete u druženju i ugodnim razgovorima.

SRETNI BROJEVI: 18 24 34 56 81

OCJENA TJEDNA: 3