Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Posvetite se hobijima, poslovima koji iziskuju kreativnost i originalna rješenja. Netko će vam uzvratiti uslugu ili vam se osobitom gestom zahvaliti na pruženoj  pomoći. Radost vas očekuje kroz dijete – možda vaš školarac kući donese lijepu ocjenu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Niste sretni u vezi ili braku, ali osjećate da se vaš odnos polako mijenja i poboljšava. Puno razgovarate s voljenim, rješavate svakodnevne probleme i iskreno govorite o svojim emotivnim potrebama. Naizgled ništa se značajno ne događa, ali ipak vjerujete da će se vaš odnos vratiti u skladnu ravnotežu. Ukoliko ste slobodni, more vas krupne ljubavne dileme. Intuicija vam govori da osoba koja vas privlači nije iskrena, ali za to nemate nikakva dokaza. Zbog toga se ne možete opustiti i uživati u zajedničkim trenucima.

VAŠ PARTNER: Vodenjak vas jako ljuti neodgovornim ponašanjem. Pokušate li mu nametnuti svoje odluke i utjecati na njega, ozbiljno ćete se sukobiti.

POSAO I NOVAC: Okolnosti na radnom mjestu naporne su i iscrpljujuće. Ne vidite načina da smanjite kaos u poslu, a napori koje ulažete da povećate svoje izglede za uspjeh nisu dovoljni. Kraj tjedna bit će vam neugodan jer će se određeni suradnici oštro suprotstaviti vašim prijedlozima. Strpite se i pričekajte da shvate vaše dobre ideje!

ZDRAVLJE: Popuštate svojim slabostima i niste dovoljno disciplinirani. Zbog toga se u vašu svakodnevicu vraćaju loše navike, a vaša se vitalnost smanjuje. Problemi s tlakom i snažne glavobolje upozoravaju vas na neravnotežu u organizmu.

DAN ZA AKCIJU: U subotu obnavljajte svoju energiju i njegujte se. Oslobodite se toksina u tijelu uz laganu prehranu i puno tekućine, hodajte po svježem zraku i vježbajte. Kada pročistite tijelo, smirit će se i vaše misli!

SRETNI BROJEVI: 6 24 39 42 58

OCJENA TJEDNA: 4