Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Vodite više računa o poslovnim rokovima i zapisujte obaveze. Šef će od vas puno očekivati pa se potrudite opravdati njegovo povjerenje. Sukobit ćete se s ukućanima koji ne ispunjavaju svoj dio kućanskih obaveza.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Dugo se i iskreno trudite da poboljšate odnos s voljenim, ali ne vidite nikakve rezultate. Upravo suprotno, imate dojam da je vaš odnos još lošiji nego prije! Razočarani ste, ljuti i obeshrabreni, ali još neko vrijeme ostanite strpljivi. Sve što sada poduzmete ili odlučite neće donijeti kvalitetnu promjenu u vašem ljubavnom životu pa je najbolje da smireno podnosite ovo nepovoljno razdoblje. Izlasci s bliskim prijateljima vratit će vas u sretnija vremena, dati vam osjećaj slobode i probuditi vaš avanturistički duh.

VAŠ PARTNER: Ljubavna veza s Ovnom sada pokazuje svoje najlošije strane. Neprekidne rasprave ili svađe zbog sitnica iscrpljuju vašu ljubav i privrženost.

POSAO I NOVAC: Puni ste kreativnih, konstruktivnih ideja, ali nitko vas iz radne sredine ne razumije. Ukoliko imate vlastiti posao, pronaći ćete odličan način da proširite svoju djelatnost i uvećate prihode. Ipak, realizacija vaših zamisli neće biti jednostavna. Možete nailaziti na formalne ili pravne prepreke koje će vas iscrpljivati.

ZDRAVLJE: Čak i ako imate ozbiljnijih zdravstvenih poteškoća ne gubite optimizam i pozitivan stav. Spremno ćete se odreći loših navika ili hrane koja vam šteti jer ćete jasno osjetiti koliko je ta promjena korisna za vaš organizam.

DAN ZA AKCIJU: Srijeda će biti miran i opušten dan. Slobodno vrijeme provedite u aktivnostima koje vas vesele. Posvetite se hobiju, čitajte omiljenu knjigu i uživajte u glazbi. Nemojte dozvoliti da drugi promjene vaše planove!

SRETNI BROJEVI: 3 21 45 61 95

OCJENA TJEDNA: 4