Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Imat ćete problema s koncentracijom pa bi bilo dobro da odgodite važne obaveze. Nemate li tu mogućnost, više puta provjerite sve što radite kako biste izbjegli pogrešku. Partner će vam zamjeriti da ga zanemarujete.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Planiranje i praktičnost olakšavaju vam život

LJUBAV: Radoznali i komunikativni, želite razmjenjivati stavove i ideje. Ako je vaš partner zainteresiran za iste stvari kao i vi, uživat ćete u dugim i ponekad polemičnim razgovorima, koji će na čudan način razbuktavati vašu strast. U svakodnevnim zadacima pokazat ćete vrhunsku praktičnost. Razmišljat ćete korak unaprijed te tako i sebi i partneru olakšati poslove. To će vam ostaviti dovoljno vremena za trenutke opuštanja ili aktivnosti u kojima zajedno uživate. Isplanirajte romantičan izlet!

VAŠ PARTNER: Od Blizanca ne pokušavajte dobiti čvrsta obećanja i odustanite od dogovora za točno vrijeme susreta. Od njega ne očekujte dosljedne postupke.

POSAO I NOVAC: Imate puno ideja i uspijevate pridobiti suradnike, ali vam nedostaje upornosti. Više ćete razmišljati nego djelovati. Spretni ste u pregovorima pa ćete dobre rezultate postići u poslovima koji zahtijevaju kontakte s raznolikim ljudima. Ako surađujete s inozemstvom, možete dobiti ponudu za usavršavanje u stranoj tvrtki.

ZDRAVLJE: Brzopletost i naglost sad su vam najveće mane. Imate li poteškoće s alergijama ili probleme s dišnim organima, sada će simptomi biti izraženi, ali vas neće ometati u svakodnevnim aktivnostima.

DAN ZA AKCIJU: Neobične, ali originalne i upotrebljive ideje zaokupit će vaše misli u četvrtak. Ne odbacujte želje koje vam se čine neostvarive. Zapišite ih i o njima razmislite za nekoliko dana. Zatražite mišljenje prijatelja.

SRETNI BROJEVI: 5 9 19 57 84

OCJENA TJEDNA: 5