Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako niste zadovoljni svojim izgledima za napredovanje, razmišljat ćete o prelasku na novo radno mjesto. Netko bi vam mogao ponuditi suradnju, no nemojte se zalijetati dok ne doznate radi li se o legitimnoj ponudi.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Problemi u ljubavi koje želite ignorirati neočekivano će izbiti u prvi plan. Ako ste zapostavili partnerove potrebe, ako oklijevate ili ne želite iskreno govoriti o svojim osjećajima, druga će vam strana dati do znanja da više ne računa na vas. To će vas povrijediti više nego što očekujete! Možete se ljutiti ili razmisliti kako poboljšati vaš odnos. Ukoliko ste slobodni netko vas pokušava osvojiti na previše izravan način. To vas plaši i tjera na uzmak pa ćete sasvim sigurno odbiti poziv za izlazak.

VAŠ PARTNER: Ovan će vam biti odlično društvo. Uveseljavat će vas originalnim šalama i lako vam izmamiti osmijeh kada se osjećate loše. Cijenit ćete njegovu brigu!

POSAO I NOVAC: Pokušavate raditi nekoliko stvari istovremeno, dogovarate važne sastanke u krivo vrijeme i stvarate napetost. Realno procijenite vrijeme koje vam je potrebno za obavljanje svakog posla! Već to bit će dovoljno da se osjećate mirnije i napravite sve što je potrebno. Pregovarate li za novo radno mjesto, bit ćete uspješni!

ZDRAVLJE: Zbog napetosti možete imati poteškoće s probavom, česte glavobolje, bolove u mišićima ili probleme s grlom. Pronađete li emotivnu i psihičku ravnotežu mnoge će tegobe brzo iščeznuti. Dogovorite termin za masažu!

DAN ZA AKCIJU: U subotu ćete se izvrsno zabaviti ako isplanirate obilazak trgovačkih centara. Možda ćete obaviti sjajnu kupovinu, a možda susresti ljude koje dugo niste vidjeli. Imat ćete osjećaj da ste dobili upravo ono što želite!

SRETNI BROJEVI: 5 13 21 29 37

OCJENA TJEDNA: 5