Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nastojat ćete svima ugoditi, no pazite da time ne zakinete sebe. Nemojte dozvoliti da vam drugi stvaraju grižnju savjesti zbog toga što ćete im odbiti napraviti neku uslugu. Ne konzumirajte alkohol ako pijete lijekove.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Vrijeme je da svoju maštu pretvorite u stvarnost

LJUBAV: Sve što ste do sada potiskivali i zanemarivali u ljubavnom životu izbit će na površinu. To za vas neće biti ugodno iskustvo ako ste u odnosu koji je opterećen sitnim lažima i manipulacijama ili između vas i partnera nedostaje iskrenosti. Ali ako ste sigurni u svoje osjećaje i partnerovu ljubav, ovi vam dani mogu donijeti velik napredak u odnosu. Brzo ćete uskladiti želje s voljenim i puno razgovarati o važnom koraku u vašem odnosu. Imat ćete osjećaj da vaša ljubav postaje sve stabilnija i snažnija, a vi sve zadovoljniji.

VAŠ PARTNER: Vaga će vam neočekivano pružiti pomoć i podršku. Čak i ako mislite da nemate puno zajedničkih tema, prema njoj budite iskreni i otvoreni.

POSAO I NOVAC: Puno vremena provodite u stvaranju poslovnih vizija, ali pri tome zanemarujete konkretne činjenice. Želite li svoje zamisli pretvoriti u uspješne projekte potreban vam je suradnik ili partner koji će vašim idejama dati konkretan oblik. Suradnja s bliskim prijateljem može vam pomoći u pokretanju unosnih projekata.

ZDRAVLJE: Uljuljani ste u rutinu i skloni zanemariti manju neravnotežu u organizmu. Primijenite svoje znanje o zdravim stilovima života, o ispravnoj prehrani i vježbanju. Učinite sve da spriječite moguće bolesti i vratite snagu.

DAN ZA AKCIJU: U nedjelju ćete imati potrebu za druženjem, izlascima i zabavom. Slijedite svoje impulse, javite se dragim prijateljima ili krenite na mjesto o kojem neprestano razmišljate. Očekuju vas jako dobri trenuci!

SRETNI BROJEVI: 11 25 41 60 96

OCJENA TJEDNA: 5