Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pozabavite se svojim izgledom i mijenjajte stvari koje vas čine nezadovoljnima. Nova frizura ili odlazak kod kozmetičara vratit će vam samopouzdanje. Idete li na neku proslavu ili zabavu, budite oprezni s alkoholom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Otkrivate čarobnu formulu za zadovoljstvo

LJUBAV: Sve jasnije vidite svoju ljubavnu situaciju i spremni ste objektivno procijeniti odnos s partnerom. Ukoliko ste u vezi koja je započela zbog jake tjelesne privlačnosti više se nećete zavaravati očekivanjima i priznat ćete sami sebi da je to samo strastvena avantura. Razlozi za poteškoće u bračnom životu bit će vam potpuno jasni pa ćete izgubiti potrebu da krivite dragog za sve nesuglasice. Svoje potrebe stavit ćete na prvo mjesto i izbjegavati kompromise koji vam štete. Tako ćete postići emotivnu ravnotežu!

VAŠ PARTNER: Ako ostanete otvoreni, Ovan će vam ponuditi odlična poslovna rješenja. Možda ne cijenite njegov način razmišljanja, ali sada vam može pomoći!

POSAO I NOVAC: S neobičnom lakoćom izvršavate svoje obaveze i sve dovršavate prije predviđenog roka. Ako ste u poslu samostalni ili u radu koristite kreativnost i umjetnički dar, sada ste u iznimno plodnom razdoblju. Brojne maštovite ideje otvorit će vam vrata na koja ste dugo kucali.

ZDRAVLJE: Vaša fizička energija raste, sve bolje podnosite povećate napore i u svakom danu pronalazite puno razloga za zadovoljstvo. Ostanite pozitivni i optimistični jer vas to osnažuje. Čuvajte se ozljeda zbog nepažnje ili brzopletosti!

DAN ZA AKCIJU: U subotu budite razumni i suzdržani ako krenete u kupovinu. Privlačit će vas lijepe, ali nepotrebne stvari pa biste si lako mogli narušiti financijsku stabilnost. Ne zadužujte se i ostavite kreditne kartice od kuće!

SRETNI BROJEVI: 3 27 49 51 64

OCJENA TJEDNA: 5