Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Otvoreni sukob sa šefom mogao bi vas skupo koštati. Pažljivije birajte bitke i naučite nekad držati jezik za zubima. Uzmite malo vremena samo za sebe i otiđite na masažu ili se počastite kozmetičkim tretmanom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Optimizam vam se polako vraća, a prošle događaje sagledavate u novom svijetlu i naslućujete rješenja svojih ljubavnih dilema. Zaboravili ste sve odluke koje ste donijeli i pravila koja ste postavili u ljubavnom životu jer vam ništa nije donijelo očekivano smirenje. Polovinom tjedna se možete strastveno zainteresirati za nekoga tko je pristupačan, ali nepredvidiv. Pomislit ćete da u tom odnosu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali zanos neće dugo trajati. Ako ste slobodni i spremni na neobaveznu avanturu, bit će vam zabavno!

VAŠ PARTNER: U društvu Bika se osjećate nesigurno i zbunjeno, ali vas ipak privlači na neki neobičan način. Na kratko možete pomisliti da ste zaljubljeni u njega!

POSAO I NOVAC: Vrijeme u kojem ste odgađali obaveze bez posljedica i izbjegavali odgovornost sada je iza vas. Morate se usmjeriti na posao, nadoknaditi zaostatke i više se truditi ako želite zadržati dobru poslovnu poziciju. Uspješno ćete riješiti nesuglasice s jednim suradnikom ili poslovnim partnerom. To će vam donijeti olakšanje!

ZDRAVLJE: S novim ćete poletom pristupiti redovitom vježbanju, umjerenoj prehrani i svim zdravim stilovima života. Izraženu napetost možete osjetiti krajem tjedna, ali nemojte od tog praviti veliki problem. Budite strpljivi prema sebi!

DAN ZA AKCIJU: U subotu možete doživjeti zabavne i ugodne trenutke u društvenom životu. Upoznate li nove ljude osjećat ćete se prihvaćeno. Uživat ćete u komplimentima i otvorenom divljenju bliskih prijatelja.

SRETNI BROJEVI: 4 20 33 51 64

OCJENA TJEDNA: 3