Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Porast samopouzdanja ohrabrit će vas da priđete onome tko vam se sviđa i pozovete ga na kavu. Vezani neće pogriješiti ukoliko s dragim otiđu u restoran ili kino. Izlazak će vam dobro doći da razbijete monotoniju.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Srce će vam osvojiti netko tajanstven

LJUBAV: S partnerom ćete se dobro slagati, no povremeno ćete poželjeti više strasti i erotskih iznenađenja. Početkom tjedna intenzivan društveni život ukrast će vam vrijeme koje ste mogli provesti u ljubavom zagrljaju s njim, a flertovanje i koketiranje neće donijeti više od kratkotrajnog zadovoljstva. Ako ste sami, sredinom tjedna u vaš će život uploviti zagonetna osoba koja će vam otvoriti vrata u novi svijet. Povremeni osjećaj da vam nije posve iskrena samo će vas još više zaintrigirati.

VAŠ PARTNER: U vatrenom Lavu pronaći ćete sve što vam treba – bit će vam odani prijatelj, strastven ljubavnik i najučinkovitije sredstvo protiv jesenske melankolije.

POSAO I NOVAC: Očekuje vas povećan angažman i porast radnih zadataka. Radit ćete mnogo, često premoreni dolaziti kući i već planirati što sve morate sutra napraviti. Vaš bi posao mogao biti povezan s velikom grupom ljudi, gomilom papira ili kraćim putovanjima. Nudit ćete svoje usluge, proizvode ili će vas, pak, drugi tražiti predlažući vam suradnju. Morat ćete istovremeno obavljati više poslova i komunicirati s ljudima koji su vam naporni.

ZDRAVLJE: Zaokupit će vas ljubavni život i neki prijateljski odnosi, a mnogi od vas više će se baviti zdravljem drugih, nego svojim. Povremeno ćete biti sjetni i malodušni, posebice za južine i kišnih dana, no vaš urođeni optimizam ipak će prevladati.

DAN ZA AKCIJU: Potrudite se da nedjeljno obiteljsko druženje protekne u dobrom raspoloženju, posebno budu li prisutni i rođaci koje niste dugo vidjeli. U trenucima napetosti skrenite razgovor u neutralne vode ležernošću i zanimljivim pričama.

SRETNI BROJEVI: 7, 12, 18, 35, 37

OCJENA TJEDNA: 4