Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete rastreseni pa vam se savjetuje oprez. Čuvajte novčanik i ključeve od stana, a prilikom obavljanja kupovine pažljivo brojite novac. Putujete li nekamo, ne sjedajte za volan automobila ako niste svježi i odmorni.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Pred vama je sjajna prilika da okrenete novu stranicu u ljubavnom životu. Bez obzira na poteškoće koje nagrizaju vašu vezu ili brak, zaboravite na prošlost i izađite iz poznate rutine. To je najbolji način da odnos sagledate iz drugog kuta i tako ublažite svoje nezadovoljstvo. Ako ste do nedavno razmišljali o prekidu veze, sada još jednom razmislite i partneru dajte novu priliku. Ukoliko ste odbili nekoga tko se iskreno trudi oko vas, sjetite se svih lijepih trenutaka koji su dirnuli vaše srce i razmislite ponovno.

VAŠ PARTNER: Bik će se potruditi da ispuni svaku vašu želju. Nudit će vam pomoć i podržavati vas u svakom trenutku. Ne vidite koliko je zaljubljen u vas!

POSAO I NOVAC: Barem na kratko prestanite razmišljati o tome što drugi očekuju od vas i na prvo mjesto stavite svoje ambicije. Kada precizno definirate svoju listu prioriteta lakše ćete se zauzeti za sebe i postati prodorniji. Ukoliko idete na razgovor za novo radno mjesto ostavit ćete odličan dojam i uvećati izglede za zapošljavanje.

ZDRAVLJE: Živite užurbano i neprestano ste napeti zbog stvari koje morate ili planirate napraviti. Usporite i opustite se prije nego što vam stres naruši ravnotežu u organizmu. Posebnu pažnju posvetite njezi kose i kože.

DAN ZA AKCIJU: U petak se možete žestoko posvađati s voljenim ili bliskim prijateljem. Pažljivo birajte riječi čak i ako ste jako ljuti ili povrijeđeni. Pretjerate li, isprike neće pomoći da se vaš odnos vrati u dobro stanje.

SRETNI BROJEVI: 4 10 26 41 55

OCJENA TJEDNA: 4