Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Uvelike ćete koristiti šarm kako biste se izvukli iz neugodnih situacija ili na druge prebacili dosadan dio posla, što će vam polaziti za rukom. Sjajno je vrijeme za održavanje važnih sastanaka jer će sve proći po planu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Odmorite se, opustite i ugodite svojim osjetilima

LJUBAV: Svoje ćete ljubavne bure izazivati sami zbog prevelike želje da nešto poboljšate. Pritiskat ćete partnera tražeći da promijeni loše navike ili vam poklanja više vremena i pažnje. To može postati razlog za neugodne rasprave i napetosti u vašem odnosu. Želite se osjećati dobro i zaneseno, ali vam nedostaje spontanosti i opuštenosti. Vidite uglavnom nedostatke u ljubavnom životu i uporno ih pokušavate popraviti. Upravo to vas udaljava od ljubavne sreće, a najviše od svega loše utječe na raspoloženje partnera.

VAŠ PARTNER: Iskoristite povoljan trenutak i sa Strijelcem sklopite primirje. Pokažite mu da vam je stalo do vašeg odnosa i prijateljstva, ali ostanite iskreni.

POSAO I NOVAC: Većina vaših poslovnih projekata je u zastoju jer ne ulažete dovoljno truda niti borbenosti da se približite uspjehu. Vjerujete kako će se stvari poboljšati bez vašeg napora i prepuštate se okolnostima. Krajem tjedna dobit ćete zanimljiv poticaj koji će vas vratiti na pravi put. Isplanirajte aktivnosti i pridržavajte se rokova!

ZDRAVLJE: Tražite izlaz iz začaranog kruga stresa i nezadovoljstva. Organizirajte produženi vikend za odlazak u prirodu, na wellness, na seminar joge ili meditacije. Upotrijebite sve što možete da se vratite u psihičku i tjelesnu ravnotežu!

DAN ZA AKCIJU: U utorak se možete suočiti s novčanim problemima, kašnjenjem prihoda ili računima na koje ste zaboravili. Nemojte ignorirati financijske probleme, objektivno sagledajte svoje mogućnosti.

SRETNI BROJEVI: 6 18 33 65 69

OCJENA TJEDNA: 4