Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ukaže li vam se nova poslovna prilika, ne zaboravite zahvaliti onima koji su vam to omogućili. Uspjeh će biti rezultat timskih napora. Neki od vas drastično će promijeniti imidž i izazvati oduševljenje okoline.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Netko blizak iz prošlosti poslat će vam poruku ili vas nazvati, što će u vama pobuditi bujicu osjećaja. Iako ste bili uvjereni da ste ga preboljeli, nakon što ponovno stupite u kontakt ni u što više nećete biti sigurni. Dajte vašem odnosu još jednu priliku. Stvari ovog puta mogle bi biti drugačije s obzirom na to da ste oboje sad zreliji i iskusniji. Vezani bi trebali provoditi više vremena s dragim. Inzistirajte na komunikaciji i zajedničkim izlascima ukoliko želite očuvati bliskost u vezi. Ne uzimajte ga zdravo za gotovo i prilagodite se njegovim potrebama.

VAŠ PARTNER: Brak s Blizancem bit će uzbudljiv. Puno ćete izlaziti zajedno, a neki će parovi uplatiti putovanje na popularno turističko odredište koje nudi pregršt mogućnosti za zabavu.

POSAO I NOVAC: Tjedan će obilježiti intenzivna komunikacija s okolinom, no neće sve proći bez problema. Susretat ćete se s neprijateljski raspoloženim ljudima pa ćete morati primijeniti strpljenje i toleranciju ukoliko želite izbjeći sukob. Poslovi vezani za iznajmljivanje ili kupoprodaju nekretnina naići će na zastoje, no brzom reakcijom uspješno ćete riješiti probleme.

ZDRAVLJE: Umor i niska energija bit će jasan znak da vam je potreban odmor. Usporite ritam i odgodite obaveze koje nisu važne. Bit ćete skloni nezgodama, ozljedama i padovima pa se suzdržite od potencijalno opasnih aktivnosti.

DAN ZA AKCIJU: U utorak ćete se moći pohvaliti znatiželjom i dobrim pamćenjem pa je dan kao stvoren za učenje i polaganje ispita. Ohrabrite se i upišite se u auto-školu ili na informatički tečaj te razmislite o nastavku prekinutog školovanja.

SRETNI BROJEVI: 3  14  16  20  49

OCJENA TJEDNA: 4