Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete napeti i skloni uzrujavanju oko sitnica. Bližnji će osjećati da ne mogu s vama uspostaviti normalnu komunikaciju pa će vas izbjegavati u širokom luku. Čuvajte se nezgodnih padova i sportskih ozljeda.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Osjećate se sigurno i vjerujete u svoju sretnu zvijezdu kada su u pitanju svi emotivni i bliski odnosi. S voljenim se često sukobljavate zbog sitnica, niste uvijek romantični niti nježni, ali ste sigurni da vaša ljubav zbog toga neće oslabiti. Imate li stambene ili obiteljske poteškoće, od partnera očekujete da ponudi konkretno rješenje. I vi ćete biti začuđujuće praktični pa ćete se brzo složiti i pronaći odgovarajuće rješenje. Vikend će vam biti uzbudljiv i strastven ako stvorite opuštenu atmosferu i potrudite se oko voljenog.

VAŠ PARTNER: Želite li zadržati dobar odnos s Jarcem, ne kritizirajte njegove odluke. Nemojte ga nagovarati da učini nešto što ne želi već mu pružite podršku.

POSAO I NOVAC: Ako zadržite čvrst stav i samopouzdanje, u ovim ćete danima stvoriti dobru osnovu za daljnje poslovno napredovanje. Važno vam je da se na radnom mjestu osjećate prihvaćeno jer tek tada pokazujete svoje najbolje strane. Ukoliko ste dio uspješnog tima, spremno ćete pomoći suradnicima i na sebe preuzeti dio njihovog posla.

ZDRAVLJE: Snažni ste, dobro usmjeravate svoju energiju i brzo se oslobađate stresa. Odgovara vam aktivan i dinamičan način života. Više pažnje posvetite njezi kože i kose, potražite kozmetiku koja vam savršeno odgovara.

DAN ZA AKCIJU: Dan u kojem ćete biti uspješni i uvjerljivi u poslovnim ili financijskim pregovorima je petak. Isplanirajte kratko putovanje, javite se prijateljima koji žive u drugom gradu ili državi.

SRETNI BROJEVI: 21 33 38 45 55

OCJENA TJEDNA: 4