Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pronalazit ćete zadovoljstvo u poslu, a šef će zamijetiti vaš trud i primjereno vas nagraditi. Uslužni i odani, pomagat ćete prijateljima koliko možete. Neće vam biti teško obaviti im veliku uslugu ili posuditi novac.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Stavite važne poslovne odluke na čekanje

LJUBAV: Zvijezde će unijeti živost u vaš sentimentalni i erotski život. Češće ćete izlaziti bez partnera i koketirati s atraktivnim pojedincima ne mareći hoće li vas oni ozbiljno shvatiti. Jednostavno ćete uživati u bezopasnom flertu i dojmu koji ostavljate na druge. Okolinu ćete provocirati izgledom i ponašanjem, a ljubavnog izabranika iznenađivati maštovitim prijedlozima i romantičnim gestama. Početak tjedna pogodan je za putovanje pa ako vam okolnosti to dopuštaju spakirajte kofere i s voljenom osobom krenite u avanturu.

VAŠ PARTNER: Jarcu ćete biti jako zanimljivi i privlačni, što će vam vrlo brzo i dati do znanja. Vaš će odnos biti lišen posesivnosti, drskih provokacija i egoističnih ispada.

POSAO I NOVAC: Bit ćete u prilici napredovati i jačati svoj utjecaj, samo nemojte očekivati da će vam sve ići kao po loju. Merkur će vam otežavati komunikaciju na svim razinama, no istovremeno će vam jačati intuiciju. U ključnim trenucima instinktivno ćete reagirati na pravi način i okrenuti situaciju u svoju korist. Ako imate u vidu novi poslovni angažman, konačnu odluku donesite kad budete sigurni da ćete biti na dobitku.

ZDRAVLJE: Raspoloženje će biti u skladu s vašim subjektivnim osjećajem više nego s objektivnim okolnostima. Moguće su prolazne tegobe s kašljem, glasnicama ili mokraćnim mjehurom. Brinite se malo više o zdravlju, pogotovo ako ste skloni reumi.

DAN ZA AKCIJU: Osim za druženje s dragim ljudima, subotu iskoristite i da uljepšate svoj dom. Možete ga nadograditi novim namještajem i atraktivnim dekoracijama. Čak će i jednostavni dodaci poput cvijeća i svijeća djelovat efektno.

SRETNI BROJEVI: 3, 14, 23, 35, 42

OCJENA TJEDNA: 4