Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Poslovna zbivanja ispreplest će se s ljubavnima, no budite na oprezu. Pripazite da zbog uredske romanse ne postanete glavna tema tračeva. Večernje sate rezervirajte za susret s prijateljem kojeg niste dugo vidjeli.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Društvo iskrenih prijatelja veseli vas i osnažuje

LJUBAV: Želite pristupiti nekome tko vam je privlačan, ali ste neodlučni ili nesigurni. Potencijalni partner djeluje vam gotovo savršeno, ali neće reagirati u skladu s vašim očekivanjima. Vaši će susreti biti slučajni i loše tempirani, a vi ćete izgledati zbunjeno ili izbjegavati odgovore na konkretna pitanja. Kraj tjedna donosi vam zanimljive društvene događaje i izlaske koji će vas nakratko udaljiti od ljubavnih problema. Okruženi prijateljima, osjećat ćete se voljeno i prihvaćeno pa vam ljubavni posrtaji neće djelovati strašno.

VAŠ PARTNER: U kontaktu s Ribom potrebno vam je više takta i mudrosti. Imat ćete osjećaj da ste miljama udaljeni i da se ne razumijete iako se oboje trudite.

POSAO I NOVAC: Imat ćete dovoljno vremena za dovršavanje poslova koje ste odgađali zbog nedostatka vremena. Radit ćete smireno i obaviti puno toga za kratko vrijeme, osobito ako sami možete organizirati svoje vrijeme. Poslovi koji zahtijevaju puno komunikacije, uvjeravanja ili dokazivanja stvarat će vam napetost. Smanjite troškove i pokušajte štedjeti.

ZDRAVLJE: Poteškoće s cirkulacijom, tlakom, zglobovima ili kičmom upozorit će vas da se pretjerano iscrpljujete i nedovoljno opuštate. Moguće su nesanica, osjećaj da imate previše energije ili unutrašnji nemir i napetost.

DAN ZA AKCIJU: U petak je moguć susret s nekim tko vam je privlačan. Odustanite od unaprijed smišljenih tema za razgovor, pokušajte biti spontani i otvoreni. Dobro raspoloženje i iskren osmijeh uvijek su dobrodošli!

SRETNI BROJEVI: 5 21 36 67 86

OCJENA TJEDNA: 4