Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Novčana situacija bit će promjenjiva. Iako ćete biti u prilici dobro zaraditi, izvjesni su nepredviđeni troškovi. Savjetuje vam se da pazite na novčanik, ključeve i mobitel. Poslovi će se odvijati uhodanim tempom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Ne želite razmišljati o problemima u odnosu s voljenim, a svoje ljubavne nedoumice ostavljate po strani. Odlučili ste se ponašati kao da ste sami sebi najvažniji i mislite da ćete tako vratiti emotivnu ravnotežu. To će vam donijeti prividan mir jer će emocije biti samo potisnute. Tijekom vikenda možete doživjeti nešto neugodno što će vas rastrijezniti, osobito ako postoji netko tko vam je zanimljiv i privlačan. Možda ćete u usputnom razgovoru otkriti da je odabranik vašeg srca zauzet iako to pokušava sakriti.

VAŠ PARTNER: Ovan će vas razljutiti i u vama izazvati mnoge negativne osjećaje. Ako ste u poslovnom odnosu, najbolje je da ostanete suzdržani i profesionalni.

POSAO I NOVAC: Pokušavate osvojiti povjerenje suradnika ili poslovnih partnera i tražite način da se istaknete u radnoj sredini. Budite odmjereni i izbjegavajte sukobe jer biste mogli izazvati pritajeno neprijateljstvo ljudi s kojima morate surađivati. Ako učite ili se usavršavate pred vama su veliki napori i izazovi. Nemojte se obeshrabriti!

ZDRAVLJE: Ukoliko imate ozbiljnije zdravstvene probleme nemojte biti tvrdoglavi i samovoljni. Poslušajte savjete liječnika, uzmite propisane lijekove i napravite potrebne pretrage. Nedostatak vremena nije razlog za zanemarivanje zdravlja!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti odlično raspoloženi i spremni za izazove. Dan je povoljan za novi početak u poslu i osobnim projektima, u ljubavi ili društvenom životu. Započnite nešto o čemu već dugo razmišljate!

SRETNI BROJEVI: 2 17 33 54 69

OCJENA TJEDNA: 4