Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Novac će vam biti važan zbog osjećaja sigurnosti. Imate li nešto ušteđevine, pokušat ćete uložiti u dionice ili nekretnine. Osjećat ćete se izvrsno, no ne izlažite se vratolomnim aktivnostima jer su moguće ozljede.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Napredujete na krilima pozitivnih promjena

LJUBAV: Probudit će se vaša strast i želja da sve dobro dijelite s nekim koga volite. Ako ste nezadovoljni sentimentalnim životom, nećete čekati da vam netko servira prilike za ljubav – sami ćete se potruditi pronaći srodnu dušu. Učestali izlasci s prijateljima donijet će vam prigodu za ljubav. Veselit će vas druženje, zavođenje, nagovještaj romanse... Ozbiljna veza bit će upitna zbog niza otežavajućih okolnosti, moguće i vaših hirova, no to vas neće pretjerano zabrinjavati. Znat ćete uživati i u malim stvarima.

VAŠ PARTNER: Vi i Vaga ćete se izvrsno zabavljati i međusobno podržavati, a intimni trenuci bit će ispunjeni ljubavlju i strašću. Seksualni sklad mnogo će vam značiti.

POSAO I NOVAC: Lakše ćete dolaziti do cilja i ostvarivati svoje ambicije. Mogli biste imati koristi od kolega koji su po poslovnom rangu ispod vas. Njihovi savjeti i usluge olakšat će vam svakodnevne obveze, posebice ako ste novi na poslu. Znat ćete da se u svakom trenutku imate na koga osloniti i manje ćete se brinuti oko nevažnih stvari. Dobijete li u ovom tjednu novog suradnika ili tajnicu, to će biti netko vrlo stručan, a istovremeno i šarmantan.

ZDRAVLJE: Imunitet će vam porasti, bolje ćete se osjećati i ljepše izgledati. Više ćete se baviti izgledom i ljubavnim životom, nego se brinuti za zdravlje. Ljubav prema slatkišima i smanjena pokretljivost mogla bi vam priskrbiti koji kilogram viška.

DAN ZA AKCIJU: U kalendaru zaokružite četvrtak kao dan za stvaranje nove poslovne strategije, izražavanje kreativnosti i stvaranje novih ciljeva. Bit ćete nošeni pozitivnom energijom i jasno ćete razabirati što je za vas najbolje.

SRETNI BROJEVI: 7, 18, 27, 44, 48

OCJENA TJEDNA: 5