Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete hrabri i poduzetni. Napravit ćete nešto što već odavna želite, a za što dosad niste imali dovoljno samopouzdanja. Bilo da se radi o ljubavi ili poslu, preuzet ćete stvari u svoje ruke i izboriti se za sreću.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Možda imate, a možda nemate konkretan razlog za sumnju u partnera, ali osjećate se nesigurno i nevoljeno. Vaši pokušaji da dobijete pažnju i nježnost djelovat će usiljeno, neiskreno ili previše napadno. Želite da druga strana preuzme vodeću ulogu u odnosu, da donosi odluke i rješava svakodnevne probleme. Smirit ćete se ako osjetite da se partner iskreno trudi da ispuni vaše želje. U svim ostalim slučajevima bit ćete puni prigovora i zamjeranja, a to neće pomoći vašoj ljubavi da procvjeta.

VAŠ PARTNER: Ako ste potajno zaljubljeni u Djevicu, postat će vam naporno skrivati svoje osjećaje. Ostanite strpljivi, još nije dobar trenutak za ljubavne izjave!

POSAO I NOVAC: Vaše su se poslovne aktivnosti razgranale pa teško pratite sve događaje. Važni poslovni projekti razvijaju se brzo pa ne stignete razmisliti o svakom slijedećem koraku. Petak će vam donijeti uznemirujuće vijesti ili neočekivan razvoj događaja. Zbog toga ćete vikend provesti u napetosti i kovati novu poslovnu strategiju.

ZDRAVLJE: Gubite unutrašnji mir i staloženost, a samim tim i osjećaj životnog zadovoljstva. Pažljivo planirajte svoje aktivnosti i izbjegavajte impulzivne reakcije. Nedostaje vam osjećaj predvidivosti i sigurnosti!

DAN ZA AKCIJU: Utorak će biti povoljan poslovni dan. Donesite ključne odluke, razgovarajte sa suradnicima i poslovnim partnerima ili podijelite zaduženja ako ste poslodavac. Napravit ćete dobre poteze i zbog toga osjetiti zadovoljstvo.

SRETNI BROJEVI: 7 12 30 46 72

OCJENA TJEDNA: 4