Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Provest ćete ugodne trenutke u krugu obitelji. Zajednički ručak ili odlazak na izlet proteći će u sjajnom raspoloženju. Mlađi pripadnici znaka uživat će u izlascima, a poznanstvo koje uspostave uljepšat će im dan.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Poslovni uspjeh nadomak vam je ruku

LJUBAV: U ovom ćete se razdoblju još više zbližiti s partnerom. Jedno ćete drugom neprestano iskazivati pažnju sitnim poklonima i gestama, a ljubav između vas bit će toliko snažna da biste se mogli spontano zaručiti ili početi raditi na proširenju obitelji. Samci rođeni u ovom znaku neće ništa prepuštati slučaju. Ako ste siti samoće, preuzet ćete stvari u svoje ruke i odvažno prići onome tko vam je drag, a vaša će inicijativa uroditi plodom i označiti početak obećavajuće ljubavne priče. S drugom će vas stranom osim privlačnosti spojiti i mnoštvo zajedničkih interesa te slični pogledi na svijet.

VAŠ PARTNER: Jarac će vam biti srodna duša. Toliko ćete se dobro slagati i u svemu se nadopunjavati da ćete se dobro razumjeti i na podsvjesnoj razini, bez mnogo riječi.

POSAO I NOVAC: Svaku ćete situaciju uspješno okrenuti u svoju korist, pa i one nepovoljne. Nećete dozvoliti da vam išta ugrozi poslovni status, a pomoć kolega i podrška poslodavca u tome će vam biti dragocjena. Golema energija omogućit će vam uspješno suočavanje s nagomilanim poslovnim zadacima, a kao nagrada za uloženi trud moguće je promaknuće.

ZDRAVLJE: Porast energije poticat će vas na pojačanu tjelesnu aktivnost. Patite li od viška kilograma, uspješno ćete dotjerati liniju. Najviše ćete uživati u zabavnim i plesnim aktivnostima, kao i onima koje se odvijaju na zraku.

DAN ZA AKCIJU: Obavite u četvrtak važne razgovore. Ako već neko vrijeme skupljate hrabrost obratiti se šefu i zatražiti povišicu ili promaknuće, ovo je idealan dan za stupanje u akciju. Pažljivo sročenim argumentima uvjerit ćete ga da zaslužujete nagradu.

SRETNI BROJEVI:  9  15  26  35  38

OCJENA TJEDNA: 5