Ad Hoc s preko 1.000.000 kuna ulaganja ima najmodernije učionice i najkvalitetnije prevoditeljske usluge u Hrvatskoj

Centar za prevođenje i škola stranih jezika Ad Hoc, centar s više od 15 godina tradicije i dosadašnji lider na području usluga prevođenja i edukacije stranih jezika, ove će godine kroz informatizaciju poslovanja podići kvalitetu svojih usluga na još višu razinu.

Naime, Ad Hoc je uspješno aplicirao i prošao na natječaju za bespovratna sredstva za projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“, financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %.

Usluge prevođenja za preko 30 svjetskih jezika izvršavat će se još brže i kvalitetnije dodatnim ulaganjem u nove licence i najsuvremenija softverska rješenja, čime će upravljanje kvalitetom postati učinkovitije. Navedenom informatizacijom poslovanja Centar će konkurirati najvećim svjetskim prevoditeljskim agencijama te dodatno proširiti mrežu stručnih prevoditelja, kao i bazu inozemnih klijenata.

Nastavu stranih jezika Ad Hoc će prilagoditi najvišim svjetskim standardima digitalizacijom učionica – odnosno uvođenjem interaktivnih pametnih ploča i e-udžbenika u nastavu, kao prva škola stranih jezika u Hrvatskoj, omogućujući time najmoderniju edukaciju, koja se u najrazvijenijim zemljama koristi već duži niz godina.

Uz informatizaciju koja se održava u gradu Osijeku, kroz projekt informatizacije Ad Hoc razvija i e-learning platformu za učenje na daljinu, čime tržište postaje gotovo neograničeno. Bili Vi u Zagrebu, Njemačkoj ili na Novom Zelandu, kroz sustav e-learninga, bit ćete „u učionici“ s ostalim polaznicima ili samostalno (ovisno o preferenciji), učeći od izvornih govornika. Kao i dosada, tečajevi u ponudi uključivat će tečajeve općeg, poslovnog, pravnog jezika i sve ostale usko specijalizirane tečajeve, a održavat će se za sve dobne skupine (djecu i odrasle).

Vezano uz upravljanje poslovnim procesima, uz pomoć najnaprednijih softverskih rješenja za automatizaciju postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima (upravljanje resursima, prodajom, financijsko upravljanje, upravljanje znanjem, korisničku podršku) te integraciju povezanih vanjskih procesa (suradnja s dobavljačima, partnerima ili kupcima) i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:47