Asus Zenbook Flip UX360 - 360° slobode. 100% ZenBook

ZenBook Flip je savršeni ultrabook, svevremensko elegantno remek djelo tehnologije. Tanak, sa stilom i sofisticiran, ovaj ultra-tanki, ultra-lagani konvertibilni uređaj je prijenosno računalo sa stilom i zgodan tablet, koji će vam pomoći da sve poslove obavite lako, ali i da se zabavite u trenucima odmora.

Upakiran je u luksuzno aluminijsko kućište, pažljivo brušeno do samo 13,9 mm debljine, a s težinom od jedva 1,3 kg možete ga svuda nositi bez ikakva napora. Šarka pokretljiva punih 360° na ZenBook Flipu radi glatko, bez kočenja i čvrsto drži zaslon u bilo kojem položaju. Da bi se osigurala maksimalna pouzdanost, testirana je na izdržljivost s preko 20.000 ciklusa! Prebacivanjem uređaja u tablet mod, tipkovnica se automatski isključuje za nesmetan rad.

ZenBook Flip je napravljen za životni stil u pokretu. Zahvaljujući energetski efikasnom Intel Core M procesoru i lithium-polimer bateriji velikog kapaciteta, UX360 možete koristiti do 12 sati, bez dopunjavanja. Bilo da ste na putovanju, dugačkim sastancima ili se zabavljate zavaljeni u naslonjaču, Zenbook Flip će vas osloboditi traženja utičnice na duži vremenski period.

Samo najbolje komponente su dovoljno dobre za ZenBook Flip. Do 8GB RAM memorije, super brzim SSD-om kapaciteta do 512 GB i najnovijim Intel Core M procesorom šeste generacije, ZenBook Flip ima performanse koje mogu izaći na kraj s bilo kojim zadatkom koji postavite pred njega. Napredni dizajn bez ventilatora znači da je cijeli uređaj nestvarno tih. Specijalni ultra-tanki hladnjak je izrađen od legure bakra i kroma, pa vam omogućuje da odradite svoj posao u blaženoj tišini, čak i pri punom opterećenju.

Vrhunski IPS zaslon osjetljiv na dodir ima rezoluciju i do QHD+ i 72% NTSC paletu boja. Asus ZenBook Flip vam pruža boje koje su živopisnije i preciznije. Uz osvjetljenje od 350 cd/m2 i IPS zaslon visoke kvalitete, slika postaje realistična iz svakog ugla.

Da ne ostane sve na onome što vidite i dodirujete, ne možemo ne spomenuti ASUS SonicMaster audio tehnologiju koja proizvodi najnevjerojatniji zvuk na prijenosnom računalu. Specijalno skrojena mješavina superiornog hardvera i mudro dizajniranog softvera daje Flipu ultimativno zvučno iskustvo.

Novi Asus ZenBook Flip UX360 morate vidjeti da biste povjerovali. Potražite ga već danas u Instar Informatici po cijeni od 5999 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:02