Besplatno predavanje dr. Željko Ćurić na temu “Menadžment konflikta”

Zagreb, 01. lipnja 2017. - Besplatno predavanje o upravljanju i menadžmentu konflikta u poslovnom svijetu u organizaciji DOBA Fakulteta, održati će dr. Željko Ćurić, priznati hrvatsko-slovenski psihoterapeut s bogatim iskustvom u području razvoja ljudskih resursa.

Predavanje će se održati u utorak, 13. lipnja u 16 sati Zagrebu, u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – centar, Green Gold te će biti posvećeno sljedećim temama: kako povećati toleranciju prema konfliktima među suradnicima te općenito među ljudima, kako i zašto možete upotrijebiti konflikte u svrhu razvoja projekta, kako utvrditi koja je najrazvijenija strategija u rješavanju konflikata i mnogim drugim.

U svijetu ubrzanog ritma, poslovanja obilježenog stresom i kratkim rokovima, na radnim mjestima dolazi do konfliktnih situacija. Takve situacije nisu ugodne ni za koga, naporne su i na zadovoljstvo svih prisutnih ključno ih je što bezbolnije riješiti je one ne bi smjele utjecati na uspješnost poslovanja. Konfliktima se može naučiti upravljati, no potrebno je razumjeti što dovodi do takvih situacija i što se njima želi postići.

Dr. Željko Ćurić rođeni je Dubrovčanin, liječnik, dr. sc. medicine u području psihijatrije te suosnivač i direktor konzultantske tvrtke OK Consulting. Specijalizirao se za rad u području savjetovanja, obrazovanja, obuke i kliničke psihoterapije. Njegov rad na terenu uključuje obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje u području poslovanja i sportske psihologije, kao i individualnih te grupnih savjetovanja o poslovnom i osobnom planu. Živi i radi u Ljubljani, a savjetovanja obavlja na području svih bivših republika Jugoslavije te u inozemstvu.

Prisustvovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen - zato požurite s prijavom.

***

DOBA Fakultet je najveći privatni fakultet u Sloveniji s tradicijom, kvalitetom, EU standardima, akreditiranim i suvremenim bachelor i master programima na hrvatskom jeziku. Poznat je po svojim suvremenim online studijima koje izvodi već 17 godina. Jedini je fakultet u jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom online studija. Izvodi bachelor i master programe na slovenskom, hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku sa 1000 studenata godišnje. Više informacija o DOBA Fakultetu dostupno je na www.doba.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:27