BMW serije 3 sada nudi tri nezaboravna razloga za kupnju

 BMW

Još uvijek razmišljate koji auto odabrati? Ako ste u dilemi, za vas imamo dobre vijesti koje dolaze iz Tomić & Co., generalnog zastupnika BMW-a za Hrvatsku.

BMW serije 3, omiljena sportska limuzina, sada je dostupna već za 31.900 eura*, sa uključenih 5 godina besplatnog servisa (ili do 100.000 kilometara) i sa bogatom opremom, od koje izdvajamo navigacijski sustav "Business", aluminijske naplatke, LED prednja svjetla, LED prednja svjetla za maglu, naslon za ruku sprijeda, senzor za kišu, automatski 2-zonski klima uređaj, hands-free uređaj s USB-om, alarm s daljinskim upravljanjem i još mnogo toga. Uz financiranje putem BMW Filancial Services, BMW 3 možete odvesti već uz mjesečnu ratu od 2.453,68 kuna**.


Legenda od predstavljanja 1975., BMW serije 3 utjelovljenje je sportske limuzine.

  • Neodoljiva kombinacija dinamičnog dizajna, neusporedive agilnosti i izvanredne svakidašnje praktičnosti i danas je dojmljiva kao i uvijek.
  • Optimalna raspodjela težine, klasičan pogon na stražnje kotače i snažni, učinkoviti benzinski i dizelski motori s BMW-ovim tehnologijama EfficientDynamics jamče izvanrednu dinamiku i nisku potrošnju goriva.
  • Inteligentan BMW-ov pogon na sve kotače xDrive u svakom trenutku omogućava najbolju trakciju.
  • Opremom linija Sport, Luxury ili paketom M Sport svoj ćete BMW serije 3 prilagoditi svojim potrebama i željama.

BMW serije 3 ima sve što je potrebno da se ugodno smjestite i opustite. Prostrana unutrašnjost s mnogo mogućnosti za pohranu svako putovanje pretvara u doživljaj vrhunske udobnosti. Prilagodivi prtljažnik izvanredno je praktičan, a domišljata zaštita putnika jamči spokoj na svakom mjestu u kabini vozila.

3 SU NEZABORAVNA RAZLOGA ZA ODVESTI BMW SERIJE 3 UPRAVO SADA


#1 Besplatan BSI servisni paket 5 godina ili do 100.000 km
#2 Bogata oprema - navigacijski sustav "Business", aluminijski naplatci, LED prednja svjetla...
#3 Posebne pogodnosti financiranja putem BMW Financial Services

Uvjerite se i sami! Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku ili Puli i rezervirajte probnu vožnju.


*Cijena se odnosi na 3UMPH EDITION BMW 318i, izračunata je prema tečaju 1 EUR = 7,65 HRK i iznosi 244.035 kn. U cijenu su uključeni PDV i PPMV.

**Informativni izračun mjesečnog leasing obroka za BMW 318i 3umph Edition u operativnom leasingu izrađen je u suradnji s partnerom Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o. za period financiranja 60 mjeseci uz 20% akontacije, uz ograničenje kilometraže do 15.000 km/godišnje. Trošak obrade ugovora iznosi 0,75%. Iznos mjesečnog obroka iskazan je u HRK s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV), a ugovori se sklapaju u valuti EUR. Izračun je rađen na dan 08.05.2017. koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:19