Budite u formi: DOSI i Invictus fitness nude priliku koja se ne propušta

Prvi hrvatski web shop za osiguranja dosi.hr u suradnji sa Invictus fitenssom omogućava popuste za sve one koji se brinu o svom zdravlju i o svom tijelu. 

Invictus Fitness centar Vrbani moderan je i bogato opremljen centar za fitness u shopping centru "Point" na adresi Rudeška cesta 169

U moderno uređenom prostoru na preko 850m2 uživajte u usluzi koja uključuje korištenje prostora teretane, te razne fitness programe poput: Cardio Pilates, Pilates, Vertebra Pilates, Wake up Pilates, Synergy 360, TRX, Body Weight, Fat Burning, Box, Dječja škola sporta "Olimpići"

Prostor teretane sastoji se od cardio zone, zone s trenažerima te zone sa slobodnim utezima.

U novouređenom Invictus fitness centru Gračani na 2700 m2 unutar K Centra "Meridijan 16" također možete dovesti isklesati svoje tijelo i dovesti se u formu. Uz raznovrsne programe fitnerssa možete koristiti i usluge: besplatnog parkinga, teretane, grupne programe, nogometne terene na atraktivnoj lokaciji na krovu centra u dimenzijama 40x20m, osvijetljen na umjetnoj travi sa osiguranim svlačionicama i tuševima, Caffe bar sa širokim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, proteinski shake-ovi, sviježe cijeđeni sokovi, dozvoljeno pušenje u prostoru, masaže, dječju školu sporta "Superkid".

Grupni programi uključuju: TRX, Body weight, Fun drill, Body pilates, Pilates, Korektivnu gimnastiku

Uskoro se otvara novi fitness centar u Trogiru a za sve postojeće i buduće klijente Dosi-a, Invictus poklanja 20% popusta na članarinu. Voucher s kojim ostvarujete popust šaljemo direktno na email.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:02