Carwiz - novi faktor domaćeg turizma

Početkom godine na tržištu se pojavila nova rent-a-car kompanija koja je svojim poslovnim potezima i ulaganjima u svega pola godine uspjela postati jedan od vodećih domaćih rent-a-car subjekata. Otvaranjem 6 poslovnica u početnoj fazi, te otvaranjem nove poslovnice ovih dana u samom centru Splita, uspjeli su do danas doseći preko 90% popunjenosti kapaciteta s ukupnom brojkom od preko 750 vozila. Navedeno ulaganje je dovelo i do zapošljavanja u ovom trenutku 38 novih djelatnika.

U ovom trenutku tvrtka broji sedam poslovnica diljem Republike Hrvatske, lociranih uglavnom na glavnim zračnim lukama, te je zahvaljujući jačanju povezanosti s ključnim međunarodnim turoperatorima postala važan faktor na domaćem i stranom rent-a-car tržištu. Svakako i predvodnik novih trendova u poslovanju kao što su najam GoPro kamere uz vozilo, te moderna, informativna i inovativna internet stranica www.carwiz.rent.

Prema najavama Krešimira Dobrilovića, čelnog čovjeka CARWIZ-a do kraja godine, te u prvom kvartalu 2018. planira se dodatno širenje poslovanja na još nekoliko hrvatskih gradova. Posljedično, u planu je zapošljavanje u odjelima prodaje i korisničkog centra, s ciljem nastavka rasta trenda brže dostupnosti, zadovoljstva te profesionalne usluge prema krajnjim korisnicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:13