SPONZORIRANI SADRŽAJ

NEOČEKIVANA POMOĆ U KUĆANSKIM POSLOVIMA Sada, kada dolaze predivni sunčani dani, tko još ima vremena za čišćenje?

Svima nam je poznata izreka: Čistoća je pola zdravlja. Životna mudrost sažeta u jednu jednostavnu, ali istinitu rečenicu koja podsjeća da je jedan od ključnih načina kako održati dobro zdravlje svih članova naše obitelji redovito čišćenje našeg doma. Ne možemo poreći da je čišćenje jedna od onih radnji koje istovremeno volimo i mrzimo, svjesni da je neophodna za stvaranje okružja u kojem je ugodno boraviti, ali istovremeno dosadna i iscrpljujuća. Iako nam čišćenje nije najdraža stvar na svijetu, svako proljeće koristimo za temeljito osvježenje naših prostora kako bismo se osjećali bolje i bili spremni na promjene, no samo nam redovito održavanje čistoće omogućuje da si skratimo popis zadataka koje moramo obaviti i prostorija koje je potrebno očistiti kada dođe taj trenutak.

Svi smo čuli za činjenice koje govore u prilog čišćenju, a ne odnose se isključivo na izgled našeg doma - čišćenjem se rješavamo stresa, možemo skinuti koju kilu viška, a možda se čak i zabaviti i zaplesati uz najdražu glazbu dok čistimo prašinu i slažemo odjeću u ormar. No, ono zbog čega nas je često teško natjerati da se bacimo na posao neizbježno je saginjanje i rastezanje kako bismo dohvatili baš sva teško dostupna mjesta, a da ne spominjemo da je za sve to potrebno odvojiti i dosta vremena kojeg nikad nemamo. Unatoč sreći koju proživljavamo kada je sve gotovo i konačno sve blista, svjesni smo grozne činjenice da ćemo sve to uskoro morati ponoviti.

Dodamo li svemu tome još i slatkog dlakavog ljubimca koji se linja, potreba za čestim čišćenjem raste pa, iako volimo svojeg ljubimca najviše na svijetu, sama pomisao na dlake koje se gomilaju počinje nam stvarati nepotreban stres. Dok vi čistite, vaš ljubimac bezbrižno trčkara naokolo i dosađuje se? Logično je da biste radije bili s njim vani, uživali u šetnji i druženju nego radili ono što je zaista neizbježno - usisavali nakupljene dlake i zavlačili se u svaki kutak svojeg stana ili kuće.

Sada, kada dolaze predivni sunčani dani, tko još ima vremena za čišćenje? Ne biste li radije sjedili na suncu i ispijali šalicu omiljenog napitka a da pritom ne mislite što vas sve čeka kod kuće? S obzirom na brzi razvoj tehnologije, zar ne bi bilo izvrsno kada bi za to dosadno čišćenje bio dovoljan samo mobitel? Vjerovali ili ne, ali ta mogućnost zaista postoji, i to u obliku iRobot Roombe!

iRobot Roomba 680 robotski usisavač namijenjen je čišćenju svih vrsta podova i tepiha do 90 m2. Ima ugrađenu novu litij-ionsku bateriju i poseban 3-stupanjski sustav čišćenja koji omogućuje kvalitetno skupljanje smeća i čišćenje apsolutno svih prostora, čak i onih teško dostupnih. Vremensko programiranje čišćenja omogućuje da sami programirate dan i sat čišćenja svoje Roombe 680. Virtualni zid usmjerava usisavač da čisti točno tamo gdje vi to želite, a HALO način drži usisavač podalje od predmeta koje želite zaštititi.

A sada će to biti još lakše! Samo od 18. 4. do 31. 5. iRobot Roomba 680 može se pronaći po posebnoj akcijskoj cijeni od 2999 kn, a iRobot Roomba 966 s opcijom upravljanja pomoću mobitela po akcijskoj cijeni od 5999 kn! Vama samo preostaje da izaberete svoju omiljenu Roombicu! Roomba 680 je dostupan kod ovlaštenih prodavatelja Elipso, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, Top Shop, eKupi, Pevec, Svijet Medija, Abrakadabra, Harvey Normann, Links, Vezo Commerce i na iRobot Hrvatska Internet prodaja, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:05