Cjelodnevna zabava na Cvjetnom trgu uz Magentu 1 i Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom organizira cijeli niz zabavnih aktivnosti ovaj petak, 13. listopada na Cvjetnom trgu, u sklopu kojih će predstaviti svijet nove generacije televizijeSve posjetitelje očekuju interaktivni robot Pepper, Playstation turnir, sportsko natjecanje u Bubble nogometu, Nogotenisu, face painting te brojne druge aktivnosti

Hrvatski Telekom je za ovaj petak, 13. listopada pripremio bogati zabavni sadržaj na zagrebačkom Cvjetnom trgu u sklopu kojeg će predstaviti svijet nove generacije televizije. Svi posjetitelji će od 11 do 22 sata moći uživati u cijelom nizu igara, a oni najbolji će osvojiti i vrijedne nagrade.

Za ples, igru i odličnu zabavu pobrinut će se Pepper, interaktivni robot koji voli pričati s ljudima, igrati memory i fotografirati se. Svi zaljubljenici u nogomet imat će priliku sudjelovati u Playstation turniru FIFA-e 18 Ronaldo edition. Aktivniji gameri koji se vole potpuno prepustiti doživljaju imat će priliku iskusiti ugođaj virtualne tehnologije uz ludu i brzu vožnju automobilom.

Za sve one koji više vole tipične sportove, bit će organizirani i sportski turniri na travi u Bubble nogometu, Nogotenisu ili košarci, a nostalgičari koji čeznu za prošlošću moći će uživati u kutku Zona prošlosti, gdje se mogu opustiti uz arkadne igrice i stolni nogomet. Dok odrasli uživaju u igricama i turnirima, najmlađi posjetitelji moći će se zabaviti uz face painting i druge zabavne sadržaje.

Ovaj petak je idealan dan za igru i zato dođite na Cvjetni trg i uživajte u cjelodnevnoj zabavi!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:58