Danas počinje potraga za Jackovom bačvom!

Pronađi Jackovu bačvu i osvoji party za svojih 50 prijatelja!

Još nas samo nekoliko sati dijeli do potrage za najpoznatijom bačvom na svijetu skrivenoj u Zagrebu! Hrvatska potraga za bačvom Jack Daniel'sa počinje u 19 sati u Booze and blues baru, kao dio velike svjetske potrage organizirane u povodu 150. godišnjice najpoznatije destilerije na svijetu. Nagrada je uistinu sjajna - najbolji lovac, uz bačvu s cijelim njezinim sadržajem, osvaja i veliki party za sebe i svojih 50 prijatelja!

Potraga počinje u 19 sati, a sudjelovati mogu svi punoljetni državljani Hrvatske, a samo sudjelovanje je vrlo jednostavno - nakon okupljanja u Booze and blues baru samo treba pratiti upute na službenoj Facebook stranici Jack Daniel'sa.

„Svakog dana smo svjedoci da napredak sam po sebi ne znači nužno i napredak kvalitete, a Jack je možda najbolji primjer da nešto što je tako dobro, pa makar stvoreno i prije 150 godina, jednostavno ne treba mijenjati. Zato nam se pridružite u potrazi za Jack bačvom, obećajemo da su nagrade dostojne Jack kvalitete“, poručuje Zoran Stojanović, brand manager Brown-Formana za Srbiju i Hrvatsku.

Neka potraga za Jackovim blagom bude i vaš odabir za sjajnu zabavu, druženje i najbolji party!

Čekamo vas večeras u Booze and bluesu od 19 sati!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:16