Do bezbrižnog doma uz sigurne električne instalacije tvrtke Schneider Electric

Osigurajte svoju obitelj i vrijednosti u domu novom generacijom instalacijskih električnih sustava. 
 Getty Images

Siguran dom predstavlja oazu mira i tišine u kojoj obitelj može uživati i napredovati. Osim toga, siguran dom čuva vaše nenadomjestive dragocjenosti i sjećanja. No jeste li ikada razmišljali o tome da bi vaš sustav električnih instalacija mogao ugroziti sve što vam je drago? Električna energija je nevidljiva i o njoj uglavnom ne razmišljamo previše – u svakom slučaju, ne mislimo o njoj kao o mogućoj prijetnji. U stvarnosti, međutim, kvarovi u električnim instalacijama uobičajena su pojava i do nezgode često dolazi bez ikakvih prethodnih upozorenja.

Preuređenje doma savršeno je vrijeme da provjerite i poboljšate svoje električne instalacije. Odlučite li se na takav korak, Schneider Electric, globalna kompanija koja se bavi pametnim rješenjima, može vam pomoći da svoj dom učinite što sigurnijim. Schneider Electric nudi rješenja za sigurnu, pouzdanu, učinkovitu i produktivnu energiju za sve vaše potrebe – poput kontrole rasvjete i temperature te osnovnih elektro-instalacijskih rješenja – koji umanjuju brojne uobičajene rizike. Pametni proizvodi i usluge tvrtke Schneider Electric u vašem domu pružaju tri razine zaštite: zaštitu od električnih udara, zaštitu od požara, te zaštitu osjetljivih uređaja od smetnji u napajanju i udara groma. Tradicija duga više od 60 godina garancija je kvalitete u osmišljavanju proizvoda koji mogu izdržati i najsurovije uvjete pa možete biti sigurni da proizvodi koje instalirate u vaše domove zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i pouzdanosti.

Vaš prioritet je sigurnost vaše obitelji – posebice djece. To je i naš prioritet. Posjetite našu internetsku stranicu već danas i podarite si mir koji vaša obitelj zaslužuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:44