Dobar početak jutra

Osim što daje energiju (kalorije), zdrav doručak vam može omogućiti i­ hranjive tvari potrebne organizmu. Doručak bi vam trebao pružiti oko 20-25% vaše dnevne potrebe za hranom.Pri tome valja imati na umu: nije važno doručkovati bilo što – važno je da doručak bude zdrav.

NAHRANITE SE

U žurbi ste? Trebat će vam manje od 1 minute da pripremite Formula­ 1 shake: ukusan doručak za kod kuće, na poslu i na putu. Dostupan je u više okusa, brzo se spravlja, a u svakoj porciji dobivate između 17 i 19 grama proteina uz manje od 230 kcal. Osim toga, sadrži i vlakna, vitamine i minerale2. Za kreativniji shake3 na kraju dodajte voće, orašaste plodove i lisnato povrće. Jeste li kušali naš Formula 1 Free From shake koji ne sadrži soju, laktozu niti gluten? Radi se o ukusnom i zdravom obroku koji možete pripremiti s djelomično obranim kravljim mlijekom ili sa sojinim mlijekom.

promo

POVEĆAJTE UNOS VLAKANA ZA DORUČAK

Postoji odlično rješenje za povećanje dnevnog unosa vlakana i kao podrška zdravoj probavi!1 To je Napitak od zobi, jabuka i ­vlakana, koji u svakoj porciji sadrži 5 g vlakana uz samo 15 kcal. Dodajte ga u vodu za svoj Formula 1 shake!

OSVJEŽITE SE

Poslije buđenja popijte osvježavajući Instant biljni napitak s ekstraktima čaja koji u svakoj porciji sadrži 85 mg kofeina i okrijepit će vas kada je najpotrebnije. Ovaj niskokalorični napitak ima samo 6 kcal po porciji i dostupan je u više okusa, a možete ga piti vrućeg ili hladnog.

promo

HIDRATIZIRAJTE SE

Unesite nešto živosti u vodu koju pijete. Dodajte Biljni koncentrat aloje kao ukusnu niskokaloričnu alternativu uobičajenim napitcima koji sadrže mnogo šećera. Biljni koncentrat aloje sadrži 40% soka dobivenog iz lista aloje vere uz dodanu aromu manga. Jednostavno dodajte u vodu, kako biste lakše ispunili preporučeni unos tekućine od 2-2,5 litre dnevno.

1Vlakna iz zrna zobi doprinose povećanju volumena stolice.

promo

2Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine.

3Formula 1 je zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine kada se pripremi na način da se 26 g praha pomiješa s 250 ml djelomično obranog mlijeka. Podatke o hranjivim vrijednostima potražite na etiketi proizvoda.

Više informacija na: www.herbalife.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:50