Dobitna kombinacija struje i plina. Prebacite se na RWE Plin i uštedite 5%!

RWE je nedavno započeo opskrbljivati kućanstva plinom i po prvi put stanovnici Hrvatske mogu birati svog opskrbljivača koji će im osigurati 5 posto niže cijene plina. Za sve korisnike koji odaberu opskrbu i plinom i električnom energijom od RWE-a mogu uštedjeti iznos od dva mjesečna računa.

Prelazak na RWE Plin je jednostavan, a prebaciti se može bilo koje kućanstvo u bilo kojem dijelu Hrvatske. Veliko iskustvo RWE-a s milijunima korisnika diljem Europe osigurava brojne pogodnosti. Uslugu povoljnije opskrbe plinom i električnom energijom do sada je prepoznalo 23 milijuna zadovoljnih korisnika u 12 europskih zemalja. Osim što je jedan od vodećih europskih dobavljača električne energije, RWE na hrvatskom tržištu ima 110 000 kućanstava i više od 5.000 poslovnih subjekata koje opskrbljuje povoljnijom električnom energijom, a značajan uspjeh ostvario je i u opskrbi plinom kategorije poslovnih korisnika.


Zoran Miliša, Predsjednik Uprave RWE Plin

Kako da pređem RWE-u?

RWE opskrbljuje plinom područje cijele Hrvatske, sve kategorije klijenata, bez obzira na trenutnog opskrbljivača i distribucijsku mrežu. Sigurnost isporuke plina je zajamčena budući da je RWE u mogućnosti isporučiti tisuću puta više plina nego što cijela Hrvatska potroši tijekom jedne sezone grijanja.

Ako odlučite prebaciti opskrbu plinom na RWE, sve što trebate napraviti je nazvati našu službu za korisnike ili pričekati da vas posjeti jedan od naš prodajnih predstavnika koji će postupak prebacivanja provesti u kratkom roku i na zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Za više informacija, nazovite besplatni telefon Službe za korisnike: 0800 8777, pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili posjetite stranicu www.rwe.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:12