Dylan O'Brien postao nova zvijezda akcijskih filmova!

 


Temeljen na mega popularnom romanu Vincea Flynna, „Američki plaćenik“ upoznaje filmsku publiku s jednim od najpoznatijih fiktivnih junaka u sjeni: CIA-inim super-agentom Mitchom Rappom. Priča prati Rappove početke od tragičnog gubitka djevojke do novajlije u svijetu CIA-e i prve važne misije: ući u trag 15kg ukradenog plutonijuma.

Jedan od najboljih plaćenika sa zavidnim vještinama i bijesom koji ga vodi ka osveti rođen je u ovom neprekidnom akcijsko-špijunskom trileru ukorijenjenom u današnjoj sirovoj stvarnosti terorizma i nevidljivih neprijatelja. Ovo je priča o nastanku anti-terorističkog špijuna u svijetu gdje vladaju nova pravila.

Film nam donosi mladu zvijezdu u usponu Dylana O'Briena – koji je utjelovio Rappa po prvi put na velikom ekranu – i nominiranog za nagradu Oscar® i dobitnika nagrade Zlatni globus® Michaela Keatona kao legendarnog trenera Stana Hurleyja. Nastojeći da ispravi vlastite pogreške, Hurley priprema Rappa da se pridruži Orionu, tajnoj organizaciji unutar CIA-e.

THE-LONG-WALK-C-BLACK-3683.CR2

„Ovo je originalna priča o Mitchu Rappu – njegova transformacija od čovjeka željnog osobne osvete do profesionalnog operativca s istančanim osjećajem za pravdu. Poprilično sam uzbuđen što će fanovi knjige i svi ostali vidjeti Dylana O'Briena u ulozi Mitcha, posebno u interakciji s Michaelom Keatonom koji je razvalio kao opasan frajer Hurley – kao John Wayne 21. stoljeća.“ –kaže redatelj Cuesta.

Na filmu su radili najbolji u žanru: redatelj Michael Cuesta (“Domovina”), scenaristi Stephen Schiff (“Amerikanci”), Michael Finch (“November man”), Edward Zwick i Marshall Herskovitz (“Posljednji samuraj,” “Jack Reacher: Nema povratka”) i producenti Lorenzo di Bonaventura (“Salt,” “RED”) i Nick Wechsler (“Cesta,” “Pod kožom”).

THE-LONG-WALK-C-BLACK-15832.CR2


Hvaljeni akcijski triler Američki plaćenik, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 28.9. u CineStaru i ostalim kinima.

Pogledajte trailer:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:33