EKSKLUZIVNO na PonudaDana.hr Trakošćanska idila za dvoje za 499 kn!

Dan ispunite wellness uživanjem u bazenu, stres uklonite opuštanjem u sauni, a negativnu energiju izbacite idiličnom šetnjom. Prošećite predivnom okolinom, doživite prirodu oko sebe i posjetite poznati dvorac Trakošćan!

Hotel ima privatno i besplatno parkiralište i sunčanu terasu restorana s prekrasnim pogledom na dvorac Trakošćan. Sve hotelske sobe su klimatizirane, opremljene LCD televizorom i prostranom kupaonicom.

Provedite Valentinovo u Hotelu Trakošćan**** uz 3 romantična dana s polupansionom za dvoje i neograničeno korištenje bazena, sauna i jacuzzija za 1.197 kn!

Odmorite u Hotelu Trakošćan**** uz 2 ili 3 dana s polupansionom za dvoje i neograničeno korištenje bazena, sauna i jacuzzija od 499 kn!

Dvorac Trakošćan jedan je od rijetkih objekata u Hrvatskoj sa sačuvanom vlastitom građom, povijesno usko vezanom uz arhitektonski okvir i život njegovih vlasnika.

Doživite pravu idilu i iskoristite ekskluzivnu ponudu za guštanje za dvoje u Hotelu Trakošćan**** dostupnu putem PonudaDana.hr

U ponudu su uključena i pića uz doručak, noćno kupanje, popust na wellness tretmane, a boravak za dvoje djece do 10 godina za goste PonudaDana.hr bit će gratis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:49