Fiat 500 iz nagradne igre Petrola odlazi u Koprivnicu

 
 PIXSELL

Nagradna igra "Petrol snove ostvaruje i novog Fiću ti daruje" službeno je završila 30. lipnja 2017. godine, a izvlačenje dobitnika putem računalne aplikacije metodom slučajnog odabira održalo se 3. srpnja na benzinskoj postaji Zagreb - Klara uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika.

Osim glavne nagrade, izvučeni su dobitnici smartphonea, tableta, Petrol poklon paketa, ulaznica za Terme Tuhelj i bonova za gorivo.

Glavna nagrada, automobil Fiat 500 odlazi sretnom dobitniku Tomislavu Ritoši iz Koprivnice.

08.07.2017., Zagreb - Dobitnik automobila Fiat 500 u nagradnoj igri Petrola. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
PIXSELL

"Presretan sam što sam osvojio glavnu nagradu jer nikada nisam ništa osvojio. Ovo je bilo jedno veliko iznenađenje za mene. Poslao sam 2 poruke i još ne mogu vjerovati da sam baš ja izvučen od više od 60.000 pristiglih poruka i da se doma vraćam u novom Fiatu 500!“ - rekao nam je presretni Tomislav, kojega je sin doveo po glavnu nagradu.

08.07.2017., Zagreb - Dobitnik automobila Fiat 500 u nagradnoj igri Petrola. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
PIXSELL

Direktor maloprodaje Niko Knez dobitniku je 10. srpnja 2017. svečano uručio ključeve novog limenog ljubimca te mu uručio poklon bon Petrola kako bi Tomislav novi automobil odmah natočio sa vrhunskim gorivom QMax.

"Ovakve situacije su uvijek veoma emotivne, kako za dobitnika, tako i za nas koji imamo tu čast da ovako lijepu nagradu uručimo i da dobitnik podijeli s nama svoje emocije. Automobil je otišao u prave ruke, a ovom prilikom želim još jednom čestitati Tomislavu i poželjeti mu puno prijeđenih kilometara s novim automobilom. - rekao je Niko Knez.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi koji su na bilo kojem prodajnom mjestu Petrola u Hrvatskoj natočili minimalno 30 L goriva i poslali broj računa te svoje podatke.

Imena svih dobitnika dostupna su na web stranici Petrola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:58