GREE S RAZLOGOM NAJPRODAVANIJI KLIMA UREĐAJI NA SVIJETU

GREE obitelj iz dana u dan raste zahvaljujući tome što je klima uređaj proizveden u GREE tvornicama priznat od strane korisnika širom svijeta, njih čak preko 300 milijuna. Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Predstavljamo Vam G10 Inverterski zidni model: U-CROWN klima uređaj s kojim osiguravate ugodno grijanje i hlađanje tokom cijele godine pri najektremnijim vremenskim uvjetima.

U-Crown klima uređaj na tržištu se od svojih konkuranata izdvaja jer prvi na svijetu koristi tehnologiju dvostupanjskog kompresora koja mu omogućava grijanje i zadržavanje nominalnog kapaciteta na ekstremno niskim temperaturama na kojima drugi uređaji ne rade. U-Crown klima uređaj pri vanjskoj temperaturi od -15°C zadržava puni nominalni kapacitet grijanja, a njegov rad je zajamčen i na -30°C i to sa veoma visokim kapacitetom 80% nominalnog kapaciteta grijanja.

Besprijekoran, ultra tanki dizajn unutrašnjih zidnih jedinica koji se uklapa u sve tipove stambenih i uredskih prostora, odražava njihovu profinjenost i kvalitetu. Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora, funkcijom izuzetno tihog rada, tehnologijom efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru (3D ispuh), ispuhom istrujnog krilca u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“, sa 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.

Jedinica posjeduje elegantan LED zaslonom za prikaz zadane temperature i trenutne temperature, kao i I-Feel mini senzor. I-Feel mini senzor nalazi se u bežičnom upravljaču te može osjetiti okolnu temperaturu u prostoriji i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu na temelju kojeg unutarnja jedinica automatski prilagođava volumen i temperaturu ispuha kako bi se postigla maksimalna ugoda te istovremeno uštedjela energija.

Jedinica dolazi sa integriranim WiFi lokalnim sučeljem koje omogoćuje dodatnu fleksibilnost korisniku prilikom upravljanja klima uređajem jer korisnik sada, klima uređajem može upravljati putem Smartphone-a, tableta ili računala.

Uređaj pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature, dok će zimi jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

Klima uređaj kombinira ultra nisku potrošnju energije, tihi rad i visoke performanse. Postiže visoke vrijednosti sezonskih koeficijenata učinkovitosti SEER i SCOP.

Tvrtka DELTRON d.o.o. kao generalni zastupnik i uvoznik GREE klima uređaja za Republiku Hrvatsku već dugi niz godina na tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje "klime" po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore. Više informacija potražite na www.deltron.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:56