Iskoristite 20% popusta za „Prvi dolazak u Polikliniku AVIVA“!

Poliklinika AVIVA sve svoje nove klijente nagrađuje sa 20% popusta na brojne usluge i preglede!

Zanemarivanje vlastitog zdravlja, užurbani način života, stres, nepravilna prehrana, manjak fizičke aktivnost i pušenje, sve su to faktori koji narušavaju Vaše zdravlje. Početak nove godine je idealno vrijeme da oklonite sve sumnje i nedumice vezane uz Vaše zdravlje.

Kako bi se na vrijeme otkrile mnoge bolesti, a sukladno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) određene preventivne preglede i pretrage trebali bi obavljati jednom godišnje.
Ženama se savjetuje jednom godišnje obaviti preventivne preglede:

Muškarci stariji od 40 godina trebaju u sklopu preventivnih pregleda obaviti:

Također se savjetuje da se redovno obavljaju određeni pregledi kako bi se na vrijeme otkrile zloćudne bolesti:

Navedeni pretrage trebaju se obavljati uz preglede liječnika specijaliste.

Iako se ljudi osjećaju potpuno zdravima, značaj preventivnih pregleda je neupitan, jer počeci bolesti nisu uvijek vidljivi te se čimbenici rizika bolesti otkriju upravo prilikom preventivnih pregleda.

Posebno ističemo cjelovitu brigu za žensko zdravlje uz najsuvremenije uređaje za rano otkrivanje raka dojke, dijagnostiku bolesti unutarnjih organa, mogućnost cjelovite neurološke obrade. Također, ponosni smo i na našu suvremenu ultrazvučnu i radiološku dijagnostiku uz vrhunski uređaj za magnetsku rezonancu sa snagom magnetskog polja od 1,5 T te tunelom širokim čak 70 cm za pregled bez klaustrofobije i iznimno kratko trajanje snimanja. Od ostalih usluga možemo još izdvojiti i mogućnost 4D ultrazvučnog pregleda u praćenju trudnoće. Ovaj uređaj omogućuje ranu detaljnu procjenu anatomije ploda, a naknadno, tijekom cijele trudnoće, pruža izvanredan uvid u finu morfologiju i ponašanje ploda.


Vrhunski specijalisti i suvremena medicinska oprema u Poliklinici AVIVA Vaša su garancija da ćete u vrlo kratkom roku te uz osobni pristup obaviti pretrage koje već dugo vremena odgađate!

Na pregled se možete naručiti telefonskim pozivom na broj 01/4693 111 ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pošaljite upit da web stranice www.poliklinika-aviva.hr. Dogovoreni termin realizira se po dogovoru u vrijeme koje Vama odgovara i nije potrebna uputnica za pregled. Nalazi su dostupni odmah nakon obavljenog pregleda ili u najkraćem mogućem roku ukoliko se radi o zahtjevnijoj pretrazi.

Ukoliko Vi, Vaša obitelj ili prijatelji još niste imali priliku koristiti usluge Poliklinike AVIVA , sada je prava prilika da to učinite, jer od 1. do 31. siječnja 2017. godine, svi novi klijenti Poliklinike AVIVA ostvaruju popust do 20% na veliki broj usluga!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:12