Jedinstvena toplina uz 10 godina jamstva

Sa dolaskom hladnijih dana sve više vremena provodimo u svom domu. Iz tog razloga je od iznimne važnosti da stvorimo ugodnu atmosferu i uživamo u toplini svog životnog prostora.

Osluškujući tržište i prateći modne trendove svojim kupcima nudimo potpuno rješenje.

MRAMOTERM grijaća ploča naš je proizvod izrađen od prirodnog materijala (kamena, mramora ili granita ), visoke sposobnosti grijanja, lijepog izgleda i neograničenog vijeka trajanja. Stalnim inovativnim radom i ulaganjem u proizvodnju, koristeći nova tehnološka dostignuća usavršili smo ovaj proizvod. S ponosom ističemo 30 godina iskustva i tisuće zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu što je potvrda visoke kvalitete našeg proizvoda.

USAVRŠEN SUSTAV GRIJANJA

Montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid prostorije. Različitim uzorcima mramora ne remeti se estetska vrijednost prostora. Izvodi se kao cjelovito ili parcijalno grijanje. Može se montirati i u vlažne prostore poput kupaonica. Uz nisku cijenu ugradnje Mramoterm grijanja (2–3 puta nižom nego kod grijanja plinom ili naftom), nema troškova izrade kotlovnica, dimnjaka, skladištenja goriva, održavanja i popravaka.

Najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Održavajući ugodnu temperaturu u prostoru sa prosječnom izolacijom, potrošnja el. energije iznosi cca. 400-500 Wh po m² / 24 h, što predstavlja uštedu energije od cca. 25-50% u odnosu na ostala grijanja.

ZDRAVO I UGODNO

Kao što sunce grije svaku površinu koju obasjava, tako i MRAMOTERM grijanje prožima zrak bez pokretanja i toplinskim zračenjem grije čvrsta tijela u prostoru ( zidove, podove, namještaj ... ) koji postaju spremnici topline. Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između stropa i poda, te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum , sve to u interesu Vašeg zdravlja ( posebno asmatičarima , svima s poteškoćama u disanju i osobama koje su sklone alergijama ).


Mramoterm ploča za grijanje ne posjeduje dijelove koji izazivaju buku i vibracije, štetna zračenja i štetne promjene u okolini. Zaštita je provedena višeslojnom izolacijom električnih vodova tako da ne postoji mogućnost od strujnog udara ili opeklina kod dodira. MRAMOTERM grijanje odgovara u potpunosti svim propisima o sigurnosti i zaštiti.

Stoga.... zašto čekati... naručite Mramoterm grijaće ploče odmah na:

Proizvodnja i prodaja:

Mramoterm

Marinići b.b., 51216 Viškovo

www.mramoterm.hr; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

051/257 414; 051/257 161

i uživajte u toplini svoga doma.

Potražite nas i na facebooku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:21