Kada novac trebate jučer

Ne zabavlja vas pokvarena perilica? Naravno da ne, ali kvarovi i popravci, iako nepredviđeni, sastavni su dio života na koji se najčešće ne pripremamo unaprijed. Nađete li se u situaciji da novac trebate jučer, ima i tome lijeka: gotovinski krediti OTP banke u kunama i eurima uz fiksne i promjenjive te vrlo povoljne kamatne stope dostupni su vam u samo nekoliko dana!

Fiksna kamatna stopa na kredite u kunama iznosi već od 6,49 posto godišnje (EKS 6,68 posto), dok je fiksna kamatna stopa na kredite u eurima već od 5,49 posto (EKS 5,62 posto), za kredite u kunskoj protuvrijednosti do 30.000 eura. Promjenjiva kamatna stopa na eurske kredite iznosi 7,37 posto (EKS 7,62 posto), dok se krediti u kunama mogu ugovoriti uz promjenjivu kamatnu stopu od 8,22 posto (EKS 8,53).

Svi krediti odobravaju se bez troška obrade kreditnog zahtjeva, na rok do 10 godina. Kako bismo vam olakšali odluku o odabiru, na web stranici svakog gotovinskog kredita u našoj ponudi pronaći ćete poseban kreditni kalkulator uz koji lako možete odrediti optimalni iznos kredita i visinu rate upravo za uvjete odabranog kredita.

Informacije o ostalim proizvodima i uslugama OTP banke potražite na www.otpbanka.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:56