Kako svoje tetovaže njeguju Žanamari Perčić i Lana Klingor Mihić!

 

Tijela mnogih poznatih osoba ukrašena su tetovažama, a među njima su i pjevačica Žanamari Perčić i vlasnica PR agencije Klinka Lana Klingor Mihić. Upravu nam one, ovaj puta govore o tome kako će ovoga ljeta njegovati svoje tetovaže.

Lana Klingor Mihić, vlasnica PR agencije Klinka

Imam neke tetovaže koje su s godinama malo izblijedile, malo su se crte spojile, to se jednostavno događa s tetovažama, ali cijeli taj proces je u stvari puno bolji od kad koristim kremu za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock.

Žanamari Perčić, pjevačica

Za dobro jutro i za laku noć moja tetovaža dobije tretman kremicom Lux Tattoo Nano Shock. Zato u zadnjih par tjedana izgleda bolje nego ikad! Volim ovakva mala kozmetička čuda i miriše odlično!

Zašto koristiti kremu Tattoo Nano Shock?

Svaka tetovaža ima posebno značenje za pojedinca i na početku, nakon tetoviranja ona je lijepa i sjajna. Neadekvatnom njegom tetovaža postepeno blijedi i više ne izgleda onako kako bi željeli. Jasne linije postaju nejasne, boje manje izražene, a koža suha i naborana. Da, se tako nešto ne bi dogodilo potrebno je tetoviranu kožu pravilno njegovati, a u tome će vam pomoći krema Tattoo Nano Shock, koja tetoviranu kožu optimalno vlaži, sprječava sušenje, uklanja mrtve stanice, kožu štiti od štetnih sunčevih zraka, te djeluje protuupalno i antibakterijsko.

Koji sastojci u Lux-Factor kremi pružaju sjajnu i postojanu tetovažu?

Krema ima potpuno novu patentiranu formulu za pojačanu njegu svih tipova tetovaže. Sinergijski rad kvalitetnih sastojaka štiti osjetljivo i ranjivo područje, te osigurava čiste linije i jasne boje. Revolucionaran antioksidans polidatin pruža optimalnu njegu nadražene kože jer uništava slobodne radikale i djeluje protuupalno. Osim toga odličan je u sprječavanju bora i starenja kože. Dodatak vitamina E djeluje nježno i hranjivo, te štiti kožu od slobodnih radikala. Shea maslac regenerira stanice kože, djeluje antibakterijsko i na taj način sprječava razvoj infekcije. Hidratizira kožu, čini je mekšom i sprječava isušivanje. Kakao maslac ublažava upalne reakcije, te štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Vrlo koristan sastojak u stvaranju kolagena i elastina koji imaju blagotvoran učinak na obnavljanje stanica kože. Bademovo ulje ima bogat postotak vitamina A, B1, B2 i B6, koji smiruju kožu, ublaže upalu, smanjuju osjećaj iritacije i ubrzavaju regeneraciju suhe kože. Krema sadrži visoki zaštitni faktor koja kožu štiti od štetnih UVA/UVB zraka, koji uzrokuju boranje i starenje kože.

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Tattoo Nano Shock:

Zašto obične kreme nisu namijenjene njezi tetovirane kože?

Korištenjem neadekvatnih krema za njegu tetovaže, može se desiti da tetovaža izblijedi, izgubi na jasnoći, linije izgledaju nejasno, koža se počinje pretjerano ljuštiti i pucati, te se mogu pojaviti razne infekcije ili alergijske reakcije.

Krema za njegu tetovaže mora kožu štititi i liječiti – ne smije sadržati sastojke koji mogu još dodatno iritirati i izazvati neželjene alergijske reakcije. Jedinstvena kombinacija klinički testiranih sastojaka u kremi Tattoo Nano Shock dokazano održava žive boje i sjajan izgled tetovaže, kako kod novih tako i kod starijih tetovaža. Visoki zaštitni faktor štiti kožu od UVA / UVB zraka, starenja i oštećenja.

Kako na adekvatan način zaštitit svoju tetovažu?

Upravo sada krema za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock naručite po promocijskoj cijeni s čak 50% popusta, samo na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 6700 137.

30-dnevna garancija!

Ne vjerujete kupovini putem interneta? Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:19