Kako zainteresirati muškarca za usisavanje (ili kako pomoći u kućanskim poslovima bez puno muke)

 

Osobno ne poznajem osobu koja uživa ili koju opušta čišćenje. Možda bi se i pronašla osoba koja neke kućanske poslove voli više od drugih, ali jako su rijetki oni koji to baš vole raditi. I sebe mogu svrstati u onih 99,99% osoba koji ne vole obavljati kućanske poslove i koji bi se radije bavili drugim stvarima. Ponekad mi se čak čini da bi radije išao u shopping na 3 sata nego usisavao stan 20 minuta. A shopping mi stvara nervozu, depresiju i stres istodobno. I ako bi ga mogao odgoditi beskonačno, to bih bez razmišljanja učinio. Sada možete pretpostaviti u kojoj mjeri ne volim kućanske poslove. I mislim da nisam jedini.

S druge strane, ne volim nered i nečistoću. Ne mora sve biti tip-top, ali hrpa suđa u sudoperu mi pomalo izaziva gađenje ako tako stoji više od 6 sati. A na sam pogled na mucice prašine u kutevima i uz rub zida mi se trenutno kiše i nos me svrbi. Inače sam uz to i alergičan na prašinu. Iz razloga što ni sam ne volim nered, u trenutku kada u stanu dođe do meni nepodnošljive granice, s izražajem lica koji pokazuje moju nepodnošljivost prema kućanskim poslovima, uzimam usisavač u ruke i guram ga po podovima, tepisima te svim kutevima gdje se nakupio već veći sloj prašine. Moje usisavanje traje valjda i duplo više nego kad moja žena to radi jer zbog moje alergije na prašinu tijekom cijelog procesa kišem. Vjerojatno zbog toga osjećam još veću nepodnošljivost prema usisavanju.

Sada kada sam opisao svoje osjećaje, postaje sasvim jasno i logično da čim sam čuo za robotske usisavače, kupio sam iRobot Roombu. Sam proces je trajao vrlo kratko, znao sam da želim to malo čudo odmah, prodavačica me uputila samo na model koji najbolje odgovara mojim potrebama. A kad sam došao doma s velikom kutijom i Roombom, žena me u čudu, ali sa smiješkom samo pitala: ”Što si mi to kupio?”. Nisam htio biti sebičan, ali iz mene je izašlo samo: “Nisam ništa tebi kupio, kupio sam sebi!”. Sam proces kupovine, raspakiravanje kutije, prvo punjenje i prvi pritisak na tipku Clean te prvo usisavanje, cijeli taj proces u meni prati osjećaj oduševljenja.

Ne znam mogu li riječima opisati kako je to kad ti je potreban samo mobitel da pokreneš usisavanje doma. S tim da ne moraš ni biti doma. Ove godine smo dva tjedna ljetovali na Korčuli i dan prije nego smo se vratili s ljetovanja, na mobitelu sam samo pritisnuo jedan gumbić i Roomba je usisala naš stan. Preko mobitela smo provjerili (i uvjerili se) da je cijeli stan usisan, kao i detalje, koliko dugo je trajao proces i što je sve usisano. Vratili smo se, a naš je stan bio čist kao suza, bez prašine i bez mog uobičajenog kihanja.

Ja zaista uživam u čistom domu, vjerojatno najviše zbog toga što nema prašine i mog kihanja, no moja žena skoro svakodnevno potvrđuje ispravnost moje odluke o kupovini Roombe tako što me hvali kako joj neizmjerno pomažem doma. Ona se u potpunosti oslonila na mene (i mog pomagača - Roombu) kada je riječ o usisavanju. Kao i svakom muškarcu, volim pohvale od strane svoje žene bez obzira na to što cjelokupni proces usisavanja od mene zahtjeva samo dva klika i pražnjenje spremnika, te povremeno čišćenje valjaka.

Kao muškarac, već sam nekoliko puta javno priznao da se divim ženama kada rade nekoliko poslova istodobno. I iskreno, ponekad, u nedostatku svog vremena, bio sam ljubomoran na tu žensku sposobnost. No otkad imam Roombu, i ja radim dva posla odjednom. I to radim odlično!

iRobot Roomba može svakom muškarcu omogućiti sposobnost rada više poslova odjednom, ako to muškarac želi. Sada je idealna prilika za ugrabiti Roombu po sniženoj cijeni.

Dovoljno je dobrih razloga da se odlučite uložiti u svoje slobodno vrijeme i posvetite svojoj obitelji. Iskoristite posebnu ponudu sada iRobot Roombe 866 i uštedite čak 800 kn. iRobot Roomba 866 od 01.09. do 31.10.2017 (ili do odprodaje zalihe), možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.699,00 kn. Roomba 866 je dostupna kod ovlaštenih prodavatelja iRobot Hrvatska trgovine, Elipso, Pevec, eKupi, Links, Emmezeta, Svijet Medija, Harvey Normann, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:39