Kakvi se stanovi mogu pronaći u Rijeci?

Urbani izgled grada Rijeke, njezina široka centralna ulica, luka u središtu grada, te brojne stambene zgrade, samo su neki od razloga zbog čega se sve više ljudi odlučuje za kupnju nekretnina u Rijeci. Osim toga, sjeverni Jadran jedna je od najomiljenijih lokacija kupaca nekretnina u Hrvatskoj zbog blizine kontinentalne Hrvatske te jako dobre prometne povezanosti. Iz tog razloga, tim portala Prvi Kvadrat donosi ponudu trenutno top 5 stanova u gradu Rijeci.

Stan u Turniću

Dvosoban stan od 75m² u Turniću – dijelu Rijeke koje je nekad bilo poznato kao mjesto na kojem se nekada nalazio stari grad, potpuno je useljiv i namješten. Dodatna prednost mu je prekrasna terasa sa pogledom na more i vlastitim parkirnim mjestom, a više informacija može se saznati klikom na sliku.

Stan u Hegedušićevoj ulici

Stan od 82m² u novogradnji, nalazi se u Hegedušićevoj ulici u blizini Kvarnerske autoceste. Osim što ima malenu terasu sa pogledom na more, u stanu se nalazi i lođa koja je multifunkcionalna te može koristiti kao dodatna soba za goste ili manji ured. Stan je useljiv namješten ili nenamješten ovisno o želji kupaca, a dodatne informacije mogu se saznati klikom na fotografiju.

Stan u ulici Petra Jurčića

Također u blizini Kvarnerske autoceste, nalazi se ovaj moderno uređen stan od 62 m². Osim uživanja u divnom pogledu i na predivno uređenoj terasi, stan ima i otvoren prostor u kojem su smješteni blagovaonica i dnevni boravak koji se nastavljaju na terasu. Dodatne informacije moguće je saznati klikom na sliku.

Stan u Ciottinoj ulici

Stan u Ciottinoj ulici, jedan je od većih stanova u Rijeci koji se trenutno nudi na portalu Prvi Kvadrat. Idealan za obitelj ili sve one koji vole prostrano mjesto za život, ovaj stan od 102 m² nudi upravo ono što žele. Dodatna prednost je i to što se nalazi blizu mora, željezničkog kolodvora i parka Vladimira Nazora. Ostale informacije mogu se saznati klikom na fotografiju.

Stan u Plješivičkoj ulici

Najveći stan koji je trenutno u ponudi u Rijeci na portalu Prvi Kvadrat te jedan od cjenovno najpovoljnijih jest upravo ovaj u Plješivičkoj ulici. Ovaj trosoban stan od 106 m² raspolaže i vlastitim parkirnim mjestom, terasom, lođom i divnim vrtom. Dodatne informacije mogu se saznati klikom na fotografiju.

Detaljnu ponudu nekretnina u svim gradovima Hrvatske, možete pogledati na www.prvikvadrat.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34