Preokreni ljeto naglavačke

Želite potpuno uživati u prirodnom okusu Radlera? Dovoljan je samo jedan mali trik.

Otkad je 2011. godine Karlovačka pivovara ponudila prvi Radler na hrvatskom tržištu, ovo piće postalo je sinonim ljetnih druženja i opuštanja. Osvježavajuća revolucija započela je mješavinom piva i limuna i vrlo brzo je osvojila pivoljupce, ali i one koji su to tek postali, nakon što su okusili Radler.

Ipak, tu nije bio kraj inovacijama u Heineken grupi. Karlovačko Radler Natur Limun i Mandarina vratili su se u još boljem, Natur izdanju. Napravljeni su od 100% prirodnih sastojaka te ne sadrže konzervanse, umjetne boje niti sladila, a spravljeni su od najboljeg Karlovačko svijetlog piva i voćnog soka.

Ovu inovaciju prati novi (naopaki) dizajn etikete i limenke, a svi ljubitelji Radlera trebaju naučiti i jedan trik kako bi uživali u punom okusu prirodnih sastojaka. Naime, i bocu i limenku potrebno je okrenuti kako bi se talog promiješao, a sastojci sljubili.

Karlovačko Radleri mogu se podičiti i domaćim sastojcima, hrvatskim ječmom i neretvanskim mandarinama. Uz ovako probrane sastojke, nije ni čudo što će se i ovoga ljeta tražiti čaša više osvježavajućih Radlera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:59