Krankšvester i Filip Motovunski na Reunited festivalu u Valpovu

Dvorac Prandau-Normann u Valpovu već treću godinu postaje festivalska lokacija. Kroz tri dana raznovrsnog glazbenog programa na tri stagea nastupit će neka od najpoznatijih imena hrvatske hip-hop, dub i elektronske glazbene scene. Glazbeni program je kao i prijašnjih godina upotpunjen zanimljivim edukativnim i zabavnim radionicama, Chill zonom i besplatnim kampom za sve posjetitelje. Jednako kao i prošle godine, za ozvučenje na festivalu zadužen je Saso Mange Soundsystem.

Vrata ove jedinstvene lokacije otvaraju se u četvrtak 15.6. uz strip izložbu lokalnog umjetnika Dražena Brkića, ARTbeat izložbu stickera te glazbeni program uz Revolt DJ*s, Rebel Station Soundsystem i koncert valpovačkog benda Bikini Motel.

Kroz večernji program na Open air stageu šire se samo pozitivne vibracije uz One Dread, Waitapu i Dubolika, dok će na Electro stageu prevladavati tech i house ritmovi za koje su zaduženi Khari, Dalko, Yolo, Fixell, Ante MM te Bronski & Herya. Rebel Station stage specifičan po dub zvuku ugošćuje Slavonija Vibes Syndicate, Richo Meets Khalou i Homegrown sound.

Subota će svojim večernjim programom zasigurno privući najviše posjetitelja s dva široj publici dobro poznata izvođača. Na Open Air stageu nastupit će jedan od trenutno najpoznatijih DJ-a u Hrvatskoj Filip Motovunski te prepoznatljivi i jedinstveni porno-rap dvojac Krankšvester. Uz njih, tu su jednako dobri izvođači Vanja & Nešvil Funk, MC Rima te Tin Arbutina & Syndrome. Electro stage će se tresti uz drum and bass i neurofunk uz Maxa, Nobrua, Olivera, Bass Expirience i jedno od jačih imena hrvatske DNB scene Kodina. Rebel Station Stage nastavlja u istom tonu uz Rebel Station, Unity Sound i Jahstice Sound.

Kao i prijašnjih godina kamp u sklopu valpovačkog perivoja besplatan je za sve posjetitelje festivala, kao i dnevni program te radionice.

Za onaj večernji potrebno je izdvojiti 50 kn za oba dana festivala ili 30 kn za samo jedan dan. Ulaznice će biti moguće kupiti na ulazu, a dostupne su i u pretprodaji na više lokacija u Valpovu, Belišću i Osijeku.

Više informacija o programu festivala i ulaznicama možete pronaći ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:55