Krema protiv bora, koja je oduševila Maju Šuput

 

Maja Šuput, pjevačica:

»Zbog posla kojim se bavim izgled mi je vrlo važan. Česti koncerti i premalo sna zahtijevaju kvalitetnu njegu lica, s toga sam se odlučila za kremu koja će je nahraniti, održavati mladenački i svjež izgled. Mogu reći da sam je konačno otkrila! To je Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora koju koristim ujutro i navečer. Sviđa mi se što jednu kremu koristim za njegu lica i dekoltea, te je odlična kao podloga za make up. Već nakon nekoliko tjedana korištenja koža je postala glatka i napeta, a borica uopće nema!«

Istina je! Odabirom odgovarajuće dnevne kreme možete uspješno sakriti godine i brinuti o zdravoj i sjajnoj koži lica. Lux-Factor 4D Hyaluron krema je svojim rezultatima, u kratkom periodu, oduševila brojne Hrvatice.

Zašto je obožavamo?

U samo 2-4 tjedana, vidljivo smanjuje bore, te zaglađuje tanke linije oko usana, očiju i na čelu. Krema sadrži bademovo ulje visoke kvalitete, koje prirodno hrani stanice kože, poboljšava njezinu strukturu i na taj način brine o izjednačenom tonu kože.

Kako djeluje?

Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti Wrinke formule garantira sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Klinički i dermatološki testirana formula svrstava je među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bore i sprječavanje starenja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodire u dublje slojeve kože, a biotičkim djelovanjem popuni boru iznutra prema van. Takvim djelovanjem pruža prirodni botox učinak i mladenački izgled kože. 4D Hyaluron patentirana formula s provjerenim sastojcima potiče prirodni proces obnove epiderme, a kao rezultat je sjajna i zaglađena koža. Idealna kombinacija aktivnih sastojaka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, zato je koža redovitim korištenjem Lux-Factor 4D Hyaluron kreme napeta i pomlađena.

Budite oprezni pri odabiru hijalurona koji nanosite na svoje lice!

Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički testiran kako bi mogao osigurati najbolje rezultate. Srećom, 4D Hyaluron krema protiv bora, od drugih krema razlikuje se po tome što sadrži samo 100% prirodan hijaluron europskog porijekla što joj pruža jedinstvenu kvalitetu. To je vrijedan sastojak kreme koji daje fantastične rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože. Hijaluron europskog porijekla, na vašoj koži ostavlja nevjerojatne rezultate, bez štetnih posljedica nakon dugotrajnog korištenja.

Izbrišite bore s lica i vi!

Upravo sada možete po akcijskoj cijeni s 30 % popusta naručiti svoju kremu protiv bora 4D Hyaluron na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65!

- Za još dodatnih 10 % popusta kod narudžbe 1 kreme upiši kod MAJA10

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:11